F.Bahçeli yöneticiden tribünde skandal hareket!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, cezası nedeniyle dün akşam Ülker Stadyumu'nda oynanan derbide yoktu.

F.Bahçeli yöneticiden tribünde skandal hareket!
F.Bahçeli yöneticiden tribünde skandal hareket!
GİRİŞ 24.09.2017 12:14 GÜNCELLEME 24.09.2017 22:02
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da derbi için Kadıköy'e gelmedi. Maçı protokol tribününde Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile birlikte izleyen Fenerbahçe Asbaşkanı Önder Fırat, karşılaşma sonunda şoke eden bir harekete imza attı. 

Sarı-lacivertli taraftarların zaferi kutlarken söyledikleri tezahüratlara eşlik eden Önder Fırat'ın bu sırada Beşiktaş'a yönelik yaptığı el hareketleri objektiflere yansıdı. Siyah-beyazlı yönetim, Önder Fırat'a sert tepki gösterdi.

KAYNAK: FOTOMAÇ
YORUMLAR 48
  • Helal olsun be 6 yıl önce Şikayet Et
    En büyük Fenerbahçemiz.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerin yoneticileri cikar bir de Turk futbolunun kalitesinden taraftara ornek olmaktan, taraftari gaza getirmemekten, sporun kardeslik oldugundan bahsederler. Bu yaptiginizla cok guzel ornek oluyorsunuz insanlara. Aferin. Yoneticisi boyleyse taraftar nasil olmasin.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu Fenerlilerde varsa yoksa sadece biz kazanalim. Hakem ofsayti vermemis, penaltiyi vermemis, onlarin canina minnet. Maci kazanmak icin her yol mubah mantigiyla hareket eden bir takim. Ayni seyler kendilerine olsaydi simdi cikip hakemler Besiktasi kolluyor diye yaygara koparirlardi her zaman oldugu gibi. Gorduk hakemlerin kimi kolladigini. Gecen sene derbisinde de ayni durum oldu. Derbilerde Fener kollaniyor.
    Cevapla
  • mullo 6 yıl önce Şikayet Et
    yaw he he
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Cenk Tosunun penaltisi verilmesin. Atilan gol ofsayt olsun. Ooh ne guzel. Fenerbahcenin futbol oynamiyor ki. Varsa yoksa Fenerin isi entrika. Daha mac baslamadan stadin cevresinde dolar uzerine basilmis Caner resimleri dagitiliyor. Acaba kim finanse ediyor. Kardesim Caner transfer olali iki sene olmus, bitmis. Ustune Besiktasta sampiyonluk yasamis. Sen Canere ozel hayati icin senin kulubundeyken iyilik yaptiysan, o orada kalsin. Yapilan iyilik soylenmez. Siz bir kere Fener olarak Sizden ayrilan hangi futbolcu ile gonul koprusu kurabildiniz? Bir tane ornek yok.
    Cevapla
  • mullo baba fb 6 yıl önce Şikayet Et
    musa sow dirk kuyt ve daha nice adamlar örnekleri cogaltabiliriz sadece sana bu iki tanesi yeter kardaş bu kadar futbol zekasıyla birde buralarda yorum yapma
    Cevapla
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    la bu adam bi de parayla oynuyor. eğitim eksikliği baş göstermiş arkadaşta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle