Fenerbahçe, Trabzonspor'u mahkemeye verdi!

Fenerbahçe Kulübü,Trabzonspor ile Hayri Gür Spor Salonu’nda oynanan basketbol maçında açılan pankart ve edilen küfürler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Fenerbahçe, Trabzonspor'u mahkemeye verdi!
Fenerbahçe, Trabzonspor'u mahkemeye verdi!
GİRİŞ 04.12.2017 16:15 GÜNCELLEME 04.12.2017 17:32
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

İşte Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan açıklama;

Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımız, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 9. hafta maçında dün Hayri Gür Spor Salonu’nda Trabzonspor ile karşılaşmıştır.

Söz konusu karşılaşma esnasında spor salonunda açılan pankart, maç boyunca edilen küfürler, salonda yaşanan sportmenliğe aykırı olaylar, sporcularımızın maruz kaldığı şiddet ortamı ve  Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı'nın hakaret ve iftira dolu açıklamalarıyla ilgili tarafımızdan suç duyurusunda bulunulmuştur.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

TRABZONSPOR DA SAVCILIĞA GİDİYOR

Trabzonspor Kulübü'nden edinilen bilgiye göre, ağır itham ve iftiralardan dolayı Fenerbahçe Kulübü için savcılığa suç duyurusunda bulunacakları öğrenildi.

Bordo-mavili kulüp, "Seyirci inisiyatifiyle açılan bir pankartı bahane edip tüm camiayı FETÖ'cülükle suçlayan, bu kadar ağır ithamlarda bulunan Fenerbahçe Kulübü hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağız" ifadelerini kullandı.

NELER YAŞANMIŞTI?

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 9. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe Doğuş arasında oynanan karşılaşmaya kötü tezahürat sebebiyle yaklaşık 1 saat ara verilirken, maça seyircinin salondan çıkarılmasının ardından devam edildi. Hayri Gür Spor Salonu'nda oynanan ve ev sahibi ekibin 37-35 üstünlüğüyle devam eden karşılaşmanın 16. dakikasında, iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı.

Fenerbahçe hücumunda top Ali Muhammed'deyken sarı-lacivertli oyuncu Vesely'nin perdelemesinde Trabzonsporlu Vasiliauskas yerde kaldı. Vesely, Vasiliauskas'ın başında beklerken Trabzonspor'dan Green takım arkadaşını kaldırmak için o bölgeye geldi. Vesely'nin bu sırada Green'i iterek geri çekildiği görüldü. Geriden gelen Trabzonsporlu Obekpa'nın müdahalesiyle de Vesely yerde kaldı.

Sahada yaşanan gerilim tribünlere yansıdı. Yapılan anonslara rağmen Trabzonsporlu taraftarların kötü tezahürata devam etmesi nedeniyle Özlem Yalman, Ahmet Tatlıcı ve Kerem Baki'den oluşan hakem üçlüsü, soyunma odasına giderek tribünlerin boşaltılmasını istedi.

YORUMLAR 26
  • Konyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Konyaspor da 1 kaç taraftarın ettiği küfür bize para cezaları ve saha kapatma cezaları alıyoruz. Ama ts her maçında fenerbahçeye pankartlarla ve sözlü küfürler yağdırınca ceza verilmiyor. Bu nasıl adalet. Şu cezaları neden standarda bağlanmıyor artık. Takım kayırma olayını kaldırın artık. Hangi takım olursa olsun korkusuzca eşit ve adaletli cezalar verilsin...
    Cevapla
  • Tank 6 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonluların önüne koy futbolu yüzyıl oyalanırlar. Yaşlısı genci 24saat futbol konuşur başka dertleri yok. 2011kupası müzelerin sanıyorlar.
    Cevapla
  • Koçyazılı 6 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonu alt lige yollasın federasyon. Yapabilirse tabiki.
    Cevapla
  • serkan 6 yıl önce Şikayet Et
    O salondaki pankartta ne yazıyordu onu dahi yazacak cesaretiniz yok.TS taraftarı sonuna kadar haklıdır olayi başlatan fenerli basketidir yorum yazanlar bari haberi okuyun.
    Cevapla
  • Adnan 6 yıl önce Şikayet Et
    bu Trabzonlu rumlar adam olmayacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle