Fenerbahçe'de değişimin perde arkası!

Futbolcular, Aykut Kocaman'ı değiştirmek isterken, farkında olmadan değiştiler ve F.Bahçe kişilere bağlı olmaktan çıkıp, düzen takımı olma yolunda dev bir adım attı.

Fenerbahçe'de değişimin perde arkası!
Fenerbahçe'de değişimin perde arkası!
GİRİŞ 10.12.2017 10:49 GÜNCELLEME 10.12.2017 10:49
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sezona kabus gibi bir başlangıç yapıp, ilk 11 haftada 16 puan kaybeden Fenerbahçe'nin son 4 maçını kazanması, 'Takımda ne değişti de bu sonuçlar geldi?' sorusunu akıllara getirdi. 

Bu sorunun cevabı araştırılırken, Samandıra'dan önemli bir isimle görüşüldü. Fenerbahçe'ye Sivas, Antalya, Kasımpaşa ve Bursa maçlarında galibiyeti getiren olayları anlatan bu isim, son derece çarpıcı bilgiler verdi.

İşte son 4 haftada sarı lacivertli takımda değişenler...

Kocaman'ın sarsılmaz bir tarzı var. Futbolcular bu tarzı değiştirmek isterken Kocaman, çok güçlü bir duruş sergileyip herkesi etrafında topladı. Yani hocayı değiştirmek isteyenler, farkında olmadan değişti. Fenerbahçe, kişilere bağlı olmayan bir takım olma yolunda ilerliyor.

Aykut Kocaman, kulübedeki yıldızları Aatıf, Neustadter, Mehmet Topal ve Şener ile tek tek görüşerek, hepsini takıma kazandırdı. Onların da bu yarışın içinde olmak istediğini görmek Kocaman'ı rahatlattı. Bu oyuncular kadroya girince idman kalitesi ve rekabet arttı.

Yeni kurulmuş bir takım olan Fenerbahçe'nin, bütün büyük maçları ilk 10 hafta içinde oynaması önemli bir dezavantajdı. Zorlu maçların bitmesinin ardından daha kolay rakiplerle oynamaya başladı. Oyununu rakiplere kabul ettirdi ve başarılı sonuçlar geldi.

Osmanlı maçı sonrasında Kocaman, istifa noktasına gelirken yönetim arkasında durdu. Bu da Kocaman'ın elini güçlendirdi ve takımdaki otoritesini artırdı. Takım kaptanları Volkan Demirel ve Mehmet Topal'ın bu süreçteki yardımları da krizin aşılmasında önemli bir etken oldu.

Kocaman, şu anki kadrosunun 2013 yılında Avrupa Ligi'nde yarı finali getiren takım gibi başarılı olabileceğine inanıyor. Doğru isimlerden oluşan, kaliteli ve karakterli bir kadro kurulduğu görüşünü savunan Kocaman, bu düşüncesini yakınlarına sık sık anlatıyor.

YORUMLAR 6
  • Yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    90 dakika hem hücum hem defans . Yapamayana güle güle.
    Cevapla
  • yagup 6 yıl önce Şikayet Et
    ozan tufan,ı oynatma zaten takım başarısı gelir
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    tek bir değisim var oda palabıyık. ..
    Cevapla
  • akıncı imam 6 yıl önce Şikayet Et
    he he. papağan gibi aynı laflar her hafta. Gören sancak ki Hakemler bunlars cephe açmış. Kendisi de biliyor da tipik çirkef takımın taraftarı. Ağlamakta üstüne yok...
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    senin gibi derken yalanmı 2 macta 6 puan palabıyık kreasyon...
    Cevapla
  • Muşli Deniz 6 yıl önce Şikayet Et
    Her şey değişiyor değişmeyen tek şey senin gibi zihniyetler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle