Ligin zirvesine Fener ayarı!

Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe, evinde Karabükspor'u 2-0 mağlup etti ve galibiyet serisini 5 maça çıkardı.

Ligin zirvesine Fener ayarı!
Ligin zirvesine Fener ayarı!
GİRİŞ 18.12.2017 21:55 GÜNCELLEME 19.12.2017 09:30
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Ülker Stadyumu'nda oynanan ve hakem Alper Ulusoy'un düdük çaldığı maçta Fenerbahçe'ye 3 puanı getiren golleri 56. dakikada Mehmet Topal ve 76. dakikada Valbuena kaydetti.

46. dakikada oyuna giren Valbeuna ilk golün asistini yapıp bir gol de kendisi atarak maçın yıldızı oldu.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 32'ye çıkardı ve 33 puanlı lider Başakşehir'in ardından aynı puanlı(32) Galatasaray'ı averajla geçerek ikinci sıraya yükseldi. Karabükspor ise 8 puanla son sırada kaldı.

İlk yarının son haftasında Fenerbahçe deplasmanda Atiker Konyaspor ile, Karabükspor ise evinde Trabzonspor ile karşılaşacak.

Stat: Ülker

Hakemler: Alper Ulusoy, Mustafa Emre Eyisoy, Hakan Yemişken

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı (Dk. 46 Valbuena), Neustaedter, Skrtel, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, De Souza, Dirar, Giuliano, Chahechouhe (Dk. 84 Fernandao), Soldado (Dk. 71 Isla)

Kardemir Karabükspor: Çağlar Şahin Akbaba, Osman Çelik, Barış Başdaş, Gaman, Ibanez, Ceyhun Gülselam, Skulason (Dk. 71 Traore), İlhan Depe, Poko, Serdar Deliktaş (Dk. 77 İshak Doğan), Yatabare

Goller: Dk. 56 Mehmet Topal, Dk. 76 Valbuena (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 21 Ceyhun Gülselam, Dk. 34 Ibanez, Dk. 35 Barış Başdaş, Dk. 51 Osman Çelik, Dk. 52 Gaman, Dk. 81 Poko (Kardemir Karabükspor), Dk. 38 Şener Özbayraklı, Dk. 39 Skrtel, Dk. 82 İsmail Köybaşı, Dk. 90+3 Neustaedter (Fenerbahçe)

YORUMLAR 52
  • sergen 6 yıl önce Şikayet Et
    YAŞA fener
    Cevapla
  • Osmanlı Kartalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu FB, gençler, sivas, antalya, kasımpaşa maçlarını mutlaka kazanır, diğer her maçta zorlanır. Hakem yardımı gelirse bazı maçları da (BJK, bursa, karabük gibi) maçı kazanır.
    Cevapla
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    boş kulüp
    Cevapla
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe tek kulvarda yarışmasına rağmen maçlarında rahat değil yani kolay galibiyet alamıyor. Fenerin maçlarında ya kırmızı kartlar ya da sarı kartlar bol oluyor. Kısaca galibiyetleri seriye bağlamasına rağmen Fenerbahçe açısından gidiş pek de sağlıklı değil eğer Fenerbahçe lige verilecek arada kendini rahatlatacak transferler yapamaz ise ikinci yarıda çöküş kaldığı yerden devam edebilir.
    Cevapla
  • cimbomlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Rahat olun terim gelince favori Gs.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle