Emre'den F.Bahçe açıklaması! 'Kolum kesilse...'

Başakşehir'in tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'nin ayrılış süreci hakkında konuştu.

Emre'den F.Bahçe açıklaması! 'Kolum kesilse...'
Emre'den F.Bahçe açıklaması! 'Kolum kesilse...'
GİRİŞ 12.01.2018 16:32 GÜNCELLEME 12.01.2018 16:39
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Başakşehir'in tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu, Tivibuspor'da yayınlanan TBTŞOV programında Nihat Kahveci ile bir araya geldi

Fenerbahçe'den ayrılırken kendisine yazılan mektup hakkında ilk kez konuşan Emre Belözoğlu, "Benim Fenerbahçe'den ayrılırken yaşadıklarımı Real Sociedad 35 yaşındaki kaptanına yaşatmaz. Veya İnter, bunu yaşatmaz. Oyuncuya en azından değer verdiğini göstermeli. Ben bir mektupla öğrenmemeliydim. Ben ileride yönetici olursam kaptanımı gönderirken mektupla göndermem. Benim kolum kesilir, o mektubu yine de yazmam" dedi.

Kendisinin Fenerbahçe'ye ait olduğunu ifade eden Emre, " Futbolcu oyunun merkezindedir. Bu mesleğin en değerli aktörüdür. Bu böyleyse ve bazi takımlara kendimiz ait hissediyorsak, o takımın değeri olmalısınız. Ben sokakta bunu hissediyorum. Benim altyapım Galatasaray, orada çok şey öğrendim. Bana kattıklarını hiçbir zaman inkar etmedim ama Fenerbahçe'ye kendimi ait hissettiğim için taraftar da bunu bana sokakta hissettiriyor. Şu an beni gördüklerinde boynuma sarılıp ağlayanlar oluyor. Aslında değerli olan da bu" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 9
  • Sade Adam 6 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra verdiği röportaj var ben Galatasaray'lıyım dönersem yine Galatasaray forması giyerim diye hey gidi hey yanar döner işler...
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    sen gerçekten karakterli bir insansın Emre,senin değerini dört tane yorumcu dört seyirci belirleyemez.
    Cevapla
  • Koc 6 yıl önce Şikayet Et
    Fotbolu birak roman yaz :)
    Cevapla
  • ... 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen futbol acisindan degerli degilsin . Normal hayatini bilmem. Ama futbolda karaktersiz yalancinin tekisin. Cok iyi hatirliyorum ingilterede top kostururken futbolu gs birakacagim diye ken agzinla demec verdin sonra fb ye gittin. Hani sozun ne oldu. Yalan.
    Cevapla
  • sıradan 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynı tas aynı hamam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle