Aykut Kocaman PFDK'ya sevk edildi!

Kayserispor teknik direktörü Marius Sumudica ve Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, sportmenliğe aykırı hareket ve açıklamalar sebebiyle PFDK'ya sevk edildi.

Aykut Kocaman PFDK'ya sevk edildi!
Aykut Kocaman PFDK'ya sevk edildi!
GİRİŞ 01.02.2018 17:24 GÜNCELLEME 01.02.2018 17:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hukuk Müşavirliğinden yapılan açıklama şu şekilde:

Hukuk Müşavirliği'nce 01.02.2018 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir.

 

 

1- KAYSERİSPOR Kulübü teknik sorumlusu MARIUSI NINEL ŞUMUDICA'nın 31.01.2018 tarihinde oynanan TELESET MOBİLYA AKHİSARSPOR-KAYSERİSPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 01.02.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

2- FENERBAHÇE A.Ş. teknik sorumlusu AYKUT KOCAMAN'ın 31.01.2018 tarihinde oynanan AKIN ÇORAP GİRESUNSPOR-FENERBAHÇE A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakası sonrası flaş röportaj ve basın toplantısında yapmış olduğu "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Kocaman'ın Giresunspor maçı sonrası hakemleri hedef alan açıklamaları şu şekildeydi

"Beşiktaş'ı yendiğimiz maçtan sonra adeta Beşiktaş'ı neden yendik diye linç edildik ve Akhisar maçında hemen infaz. Bizim hakemleri yenecek gücümüz yok, bu organizasyonu geçecek gücümüz yok."

YORUMLAR 2
  • mehmett 6 yıl önce Şikayet Et
    bu ulkede ekranlarin onunde kufreden bir teknik adama ceza verilmiyorsa aykut hocayi pfdk ya sevkedilmesi cok komik...
    Cevapla
  • adil 6 yıl önce Şikayet Et
    FB hatası Aykut u getirmek. daha da büyük hatası istifa etmişken yalvarması
    Cevapla