Aykut Kocaman derbi taktiğini belirledi!

Aykut Kocaman, Başakşehir maçında zafer getiren taktiği Beşiktaş derbisinde de uygulayacak. Rakibe boş alan bırakılmayacak. Kanatlar beklere yardıma gelecek. İsabetli paslarla rakip yorulacak. Kapılan toplarla hücuma hızlı çıkılacak.

Aykut Kocaman derbi taktiğini belirledi!
Aykut Kocaman derbi taktiğini belirledi!
GİRİŞ 21.02.2018 12:36 GÜNCELLEME 21.02.2018 12:37
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın oyuncularının mental anlamda dinlenmelerini sağlamak için verdiği iki günlük izin bitti ve Beşiktaş maçı hazırlıklarına start verildi. Aykut Kocaman'ın pazar günü oynanacak Beşiktaş derbisinde Başakşehir maçındaki taktiği uygulayacağı ve hafta içi idmanlarını bu şekilde yaptıracağı bildirildi.

YARI SAHADA BOŞ ALAN VERİLMEYECEK

 

 

Futbolcularıyla konuşan Kocaman, "Top rakipteyken herkes topun arkasına geçsin. Rakibe en ufak bir rahat alan bırakmayın. Topu kaptığımızda da isabetli paslarla hemen kontraya çıkın" dedi.

KANATLAR YARDIMA GELECEK

Kocaman kanatlarda kullanmayı düşündüğü Dirar ve Aatıf'tan beklere yardım etmeleri istedi. Beklerden ise sırayla hücuma çıkmalarını istedi. Ceza alanı çevresinde faul yapmak ve gereksiz itirazdan kart görmek ise yasak.

İSABETLİ PASLARLA RAKİP YORULACAK

Kulübe yakın kaynaklar, teknik patron Kocaman'ın hareketli oyun ve isabetli paslarla zaten yogun olacak olan Beşiktaş'ı da daha da yormak istediği, 60-65 gibi Valbuena ve Alper Potuk hamlesi yapacağını belirtiyorlar.

YORUMLAR 5
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    O da güzel hikaye kardeş...
    Cevapla
  • Mehmet Aras 6 yıl önce Şikayet Et
    Derrbi taktiği ne olacak? maçtan önce hakemler hakkında demeç ver. açıklamalar yap. bu hakemlerle şampiyon olamayız de. gerisi çorap söküğü gibi gelir
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    3-0 bjk fb
    Cevapla
  • nokta yorum 6 yıl önce Şikayet Et
    Rakibe 1de kırmızı kart göstertirse kesin kazanır bu taktiklerle :)
    Cevapla
  • ...... 6 yıl önce Şikayet Et
    aykut reis vodafonu arenayı başlarına yıkalım. zafer bekliyoruz ve inanıyoruz gelecek. tam saha pres işi bitirir.
    Cevapla