Kadıköy'de tartışılan gol! Çizgiyi geçti mi?

Süper Lig'in 28. haftasında oynanan Fenerbahçe - Osmanlıspor maçında çok tartışmalı bir pozisyon yaşandı.

GİRİŞ 08.04.2018 21:16 GÜNCELLEME 09.04.2018 09:04
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

Maçın 55. dakikasında Fenerbahçe Skrtel ile golü buldu. Valbuena'nın sağdan kullandığı kornerde Skrtel yükselip kafayı vurdu. Osmanlıspor kalecini Karcemarskas topu kucağına aldı. Hakem Halil Umut Meler, yardımcı hakeminin topun çizgiyi geçtiği uyarısı sonrası golü verdi. Bu golle Fenerbahçe 1-0 öne geçti.

Osmanlısporlu oyuncular bu karar sonrası hakeme yoğun bir şekilde itirazda bulundu ancak karar değişmedi.

RIDVAN DİLMEN: "SORDUM, GOL NİZAMİ"

Rıdvan Dilmen, NTV'de yaptığı yorumlarda pozisyon ile ilgili, "Güntekin Onay'a 'Gol nizami mi?' diye sordum yayıncı kuruluşta olduğu için, 'Nizami' dedi. Keşke maç sırasında gösterseler de, insanlar da öğrense. Gol kaleci hatası. Top köşeye gitmedi. O da aslında içeride kaldığının farkına vardı. Bazen kaleciler içeri düşebiliyor." bilgisini paylaştı.

5 CM İÇERİDE

Yayıncı kuruluş beIN SPORTS'un ölçüm arası 'piero'ya göre Fenerbahçe'nin golünde top çizgiyi 5 cm geçti.

 

SKRTEL YİNE KORKUTTU

Gol vuruşu sırasında Yalçın Ayhan ile çarpışan Skrtel kısa süreli baygınlık geçirdi. Yapılan müdahale sonrası Slovak yıldız oyuna devam etti. Hatırlanacağı üzere Skrtel Slovakya'nın hazırlık maçında dili boğazına kaçtığı için ölümden dönmüştü.

YORUMLAR 79
  • kibiza 6 yıl önce Şikayet Et
    yan hakem birinci gol de 5 cm. içerde golü görüyor ama hakem 24 cm. ofsayti göremiyor başka bir şey demiyorum.. Sayın Dilmenin yazısında birinci golden bahsediyor ama ofsayt ten bahsetmiyor. Yorumcu olacaksa tarafsız olsun .......
    Cevapla
  • Srcn 6 yıl önce Şikayet Et
    Hadi çizgiyi geçti gol oldu diyelım peki kaleciye ne demeli daha top havada ve onunla alakası yokken kaleci kale içine doğru geri geri zıplıyor ve kale içinde topu çıkarmaya çalışıyor bu maç kesınlıkle şaibeli
    Cevapla
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    hatanın ikisi fb nin işine geldimi ben onların kazandığında şüpe ederim yada şöyle derler bu çark böyle dönüyor
    Cevapla
  • Osmanlı Kartalı 6 yıl önce Şikayet Et
    FB stadında çizgi kamerası var. O anda baktılar ki top çizgide, görüntüyü vermeyip yarım saat sonra montaj bir fotoğraf koydular. Bu saatten sonra, bu memlekette kimse adalet ve düzelme beklemesin. Göz göre göre fb'liler işine geldiği için bu yalana sarılıyorsa Allah topunuzu da bildiği gibi yapsın demekten başka ne denebilir ki?
    Cevapla
  • buğra 6 yıl önce Şikayet Et
    1.gol net değil çizgiyi geçmemiş gibi 2.gol ofsaytt ohh ne ala valla...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle