Comolli'den taraftara transfer müjdesi

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, taraftarların ısrarlarına dayanamadı ve transfer konusuna açıklık getirdi.

Comolli'den taraftara transfer müjdesi
Comolli'den taraftara transfer müjdesi
GİRİŞ 09.07.2018 09:53 GÜNCELLEME 09.07.2018 09:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin çiçeği burnunda sportif direktörü Damien Comolli’den transfer itirafı geldi. İstanbulspor ile oynanan ve 1-1 berabere biten hazırlık maçında ilk kez taraftarla bütünleşen Fransız spor adamını, sarı-lacivertli taraftarlar transfer sorularıyla o kadar çok sıkıştırdı ki, sportif direktör sonunda konuşmak zorunda kaldı. 
 
MARKA İSİMLER...

JACK Wilshere’in kendisini telefonla aradığını ve neden gelmek istemediği anlatarak söze başlayan Comolli, “Marka oyuncularla ilgilenmeye devam edeceğiz. Wilshere ailesini ikna edemedi ama biz de pes etmeyeceğiz. Şu an transfer yapamadık ama yakın zamanda isimler tek tek gelmeye başlayacak ve bu isimler de Wilshere kalitesine yakın, bildik isimler olacak. Kimse merak etmesin Şampiyonlar Ligi ön eleme maçımızdan önce bu işleri bitirmek için çok çalışıyoruz. Önemli olan takımın eksiklerine göre nokta transferler yapmak. Bunu yaparken de Türkiye’yi son durak gören oyunculardan uzak duruyoruz. Burada inanılmaz bir futbol sevgisi var. Bu sevgiyi görüştüğümüz futbolculara da söylüyorum. Neredeyse sokakta yürümek imkânsız. F.Bahçe’nin büyüklüğünü işe başlayınca daha yakından anladım” ifadelerinin kullandı.
 
Volkan için kritik 24 saat

F.BAHÇE’NİN kaptanı Volkan Demirel için kritik 24 saat. Yarın İsviçre kampına gidecek olan sarı-lacivertli kafilede teknik direktör Phillip Cocu hem transfer için acele etmemiz gerekiyor derken hem de tecrübeli file bekçisi için de ayrı bir ek yaptı. 36 yaşındaki eldivenle kampta bir arada olmak isteyen Hollandalı çalıştırıcının bu önerisi, 4 görüşmeden de sözleşme yenilemeden çıkan Volkan için durumu daha kritik hale getirdi. Cumartesi günü başkan Ali Koç’la son bir görüşme yapması beklenen Volkan’ın toplantısı bugüne ertelendi. Her fırsatta, “Futbolu F.Bahçe’de bırakmak istiyorum” diyen Volkan için yönetim de, “Daha fazla fedakâr davranman lazım” diyor. (Şampiy10)

YORUMLAR 2
  • Yavuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Volkan FB'de oynamak için üste para ödesin...
    Cevapla
  • Fenerbahce 5 yıl önce Şikayet Et
    Transfer gecikirse gecen sene oldugu gibi husran olur.
    Cevapla