Cocu sürpriz ismi A takıma davet etti!

Yeni dönemde altyapıyı daha etkin bir şekilde kullanma parolasıyla yola çıkan Fenerbahçe Yönetimi ilk takviyesini de 21 yaş altı takımından yaptı. Hırvat oyuncu, sarı lacivertlilerin antrenmanlarında yer almak için Phillip Cocu'dan davet aldı.

Cocu sürpriz ismi A takıma davet etti!
Cocu sürpriz ismi A takıma davet etti!
GİRİŞ 09.07.2018 09:57 GÜNCELLEME 09.07.2018 18:39
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sarı Lacivertlilerin efsane oyuncularından Milan Rapaic'in oğlu Boris Rapaic İsviçre Kampı sonrası A takım antrenmanlarına davet edildi.

Fenerbahçe alt yapısında attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Rapaic'in İtalya'dan gelen teklifleri de geri çevirdiği öğrenildi.

Forvet arayışları içerisinde olan sarı lacivertlilerin Boris Rapaic'i sezon içerisinde değerlendirmek istediği ifade edildi.

Öte yandan Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı merak edilen Kaptan Volkan Demirel'in geçtiğimiz yıl aldığı ücretinden çok daha altına bir rakama imza atmayı kabul ettiği ve hafta içerisinde tarafların anlaşmaya varabilecekleri öğrenildi.


 

YORUMLAR 3
  • fb li 5 yıl önce Şikayet Et
    yani olması gereken bu ahmethan köseye verilen şansın yarısı buna verilsin eninim başarılı olur ahmethan köse insan bir gol atamazmı yav boluya gitti orada bilem oynamadı
    Cevapla
  • İyi topçu 5 yıl önce Şikayet Et
    Bileklerine hakim ve iyi bir topçu. Fakat oyun iyi devamlılığı olmayan birisi. Oyun içinde çok silik kalıyor.
    Cevapla
  • fenerbahceli 5 yıl önce Şikayet Et
    Milan rapaicin galatasaray derbisinde attigi fuze hala akillarda...
    Cevapla