Hasan Ali: Daha iyi bir seviyeye geleceğiz!

Fenerbahçe'nin tecrübeli sol beki Hasan Ali Kaldırım, 3-0 kazandıkları Fulham maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Hasan Ali: Daha iyi bir seviyeye geleceğiz!
Hasan Ali: Daha iyi bir seviyeye geleceğiz!
GİRİŞ 18.07.2018 23:04 GÜNCELLEME 18.07.2018 23:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sarı-lacivertlilerin sol bek oyuncusu Hasan Ali Kaldırım maçta aldıkları galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şöyle konuştu:

"Gün geçtikçe iyi bir seviyeye geleceğiz"

 

 

"Önümüzdeki ilk resmi maçlara kadar iki haftalık bir süreç var. Aramıza yeni katılan arkadaşlar oldu, büyük ihtimalle daha katılacaklar da olacak. O yüzden gün geçtikçe takım olarak daha iyi bir seviyeye geleceğiz. Hem fiziksel anlamda hem oyun anlayışı anlamında hocamızın isteklerini daha iyi yerine getireceğimizi düşünüyorum. Sadece bir hazırlık maçıydı ama iyi bir rakibe karşı güzel bir oyun ve güzel bir skorla maçı bitirdiğimiz için memnunuz."

Hasan Ali Kaldırım, bir soru üzerine her zaman ofansif bir oyuncu olduğumu düşündüğünü belirterek, şunları kaydetti:

"Bir bek oyuncusu için öncelik her zaman defans ama ofansif anlamda ne kadar takıma katkı sağlarsanız o kadar değeriniz artıyor. Bugün güzel bir gol attım ama gol atmam çok önemli değil, önemli olan takımın kazanması ve takımın başarısı. Onun için kendimi geliştirmeye ve hazır tutmaya hazır tutmaya çalışıyorum. Fenerbahçe'de top oynuyorsanız her zaman iyi olmalısınız. Bunlar asist olur gol olur. Ben ümit ediyorum, geçen sezon bir istatistik yakaladım. Bu sene üzerine koyup takıma katkı sağlayabilirim."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • GENZOfb 5 yıl önce Şikayet Et
    iyi niyetli ve temiz bi çocuksun ama futbolun çok temiz deil insanlar başka şeyler farklı şeyler görmek istiyolar artık hasan ali anlasana sen çok sade ve bilindiksin kib seni seviyoruz iyi bi insansın ama futboluna gelincede gıcığız bu böyle değişmez
    Cevapla
  • Körfez 5 yıl önce Şikayet Et
    rakiplerin solbek geçmişleri, inter, man city, barcelona bizimkisi hasan ali ! kritik nokta burası...
    Cevapla
  • Ayşe 5 yıl önce Şikayet Et
    Hahaha:)))
    Cevapla