Phillip Cocu'dan transfer itirafı

Sezonu Bursaspor maçıyla açacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu, "Lige galibiyetle başlayalım devamı gelecek" dedi.

Phillip Cocu'dan transfer itirafı
Phillip Cocu'dan transfer itirafı
GİRİŞ 10.08.2018 17:25 GÜNCELLEME 10.08.2018 17:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu, Bursaspor ile oynayacakları maç öncesinde takımın durumunu değerlendirdi.

"KADROMUZDA EKSİKLER VAR"

 

 

Hollandalı teknik adam, "Sezon başı oynanan maçlar zordur. Kadromuzda eksikler var ve istediğimiz futbolu oynamak için de zaman lazım. Ancak bunlar bir bahane değil." dedi. 

"HERKES TRANSFERİ DÜŞÜNÜYOR AMA..."

Phillip Cocu, "Taraftarımızın stadı tamamen dolduracağını duydum. Bu güç takıma yansıyacaktır ve tüm sezon bu güçle maç oynamak istiyoruz. Çünkü geçen yıllarda bu konuda sıkıntılar çekilmiş. Herkes futbolumuzdan çok transferi merak ediyor ve soruyor. Biz ise elimizdeki mevcut kadromuzla neleri daha iyi yapabiliriz düşünüyoruz." ifadelerini kullandı. 

"LİG SERT GEÇECEK, TRANSFER GEREKİYOR AMA..."

Bursaspor maçı ve transfer sözlerine devam eden Cocu, "Lig maçları sert geçecek. Hem bu sertliğe karşı koymamız, hem de bize kapanan takımlara karşı alternatif oyun planları üretiyoruz. Transfer tabii ki gerekiyor ama mali kriterler de belli" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 2
  • Efedayı 5 yıl önce Şikayet Et
    Zor dostum zor .Bu kadroyla çok zor.
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    önemli olan zoru başarmak zor olacak tabi herkes şampiyon olmakistiyor. yıldızlar da asan garantisi yok. bir çok sene alınan yıldızlarla havaya sokulan bir takım yerine zoru başaran bir takım olsun
    Cevapla