Herkes bunu soruyordu! Dini inancı için...

Fenerbahçe'nin Müslüman futbolcusu Yassine Benzia'nın şortunun içine tayt giymesinin sebebi ortaya çıktı.

Herkes bunu soruyordu! Dini inancı için...
Herkes bunu soruyordu! Dini inancı için...
GİRİŞ 17.09.2018 11:36 GÜNCELLEME 17.09.2018 12:41
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin devre arasında kadrosuna kattığı futbolculardan Yassine Benzia'nın Konyaspor karşılaşmasında ilk kez sarı lacivertli formayı giydi.

Cezayirli futbolcunun Konyaspor maçındaki performansı beğeni toplarken yıldız ismin şortunun içine tayt giymesinin nedeni merak konusu oldu. 24 yaşındaki futbolcu şortunun içine diz altına gelecek şekilde tayt giyiyor. Daha önce forma giydiği takımlarda da bu antrenmanlara ve maçlara bu şekilde çıkan yıldız futbolcunun, şortunun altına tayt giyme sebebi de ortaya çıktı.

 

 

DİNİ İNANCI NEDENİYLE TAYT GİYİYOR

Müslüman futbolcunun şort içine tayt giymesinin sebebi tamamen inancıyla ilgili. Yıldız isim Lille kariyerinde de şort içinde tayt tercihinde bulunuyordu.

YORUMLAR 63
  • ... 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın bizim müslümanlar da örnek alıt inşaAllah anca dövme yaptırsınlar gavur gibi müslüman müslümana benzeyecek. Haramlarla meşgul olmayacak
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Yorumları yazdığımız bu ülke de dahil,beşeri sistemlerin demirbaşı haram çarkıdır.Kişi kendi kurmadı ise,içinde olmak zorunda kaldığ bu ortamlarda elinden geldiğince, islami uygulayıp, iki dünya mutluluğu için tek olumlu yol olduğu kanıtlı ALLAHIMIZIN emrettiği islami hakim kılmak için çabalayan gerçek iman sahibidir,tenkit yazıları yazmakla vakit geçiren değil.
    Cevapla
  • Haydoo 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun. Bundan sonra bu alemin gönlümüzdeki sultanı sensin Benzia
    Cevapla
  • Özgür 5 yıl önce Şikayet Et
    Ders olsun bizim Müslüman topçulara
    Cevapla
  • Güzel 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle