Harun’dan bile daha az topla buluşan F.Bahçeli

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Dinamo Zagreb ile karşılaşırken sahadan 4-1 mağlup ayrıldı. Sahanın en az topla buluşan oyuncularından biri ise Alper Potuk oldu.

Harun’dan bile daha az topla buluşan F.Bahçeli
Harun’dan bile daha az topla buluşan F.Bahçeli
GİRİŞ 21.09.2018 00:37 GÜNCELLEME 21.09.2018 01:05
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Dinamo Zagreb ile mücadele etti. Karşılaşmayı 4-1 kaybeden Fenerbahçe'de Alper Potuk da hayal kırıklığı yarattı.

Fenerbahçe'de ilk 11'de başlayan isimler arasında Alper Potuk, kaleci Harun Tekin'den bile daha az topla buluştu. Harun Tekin 38 kez topla buluşurken Alper Potuk ise 27 kez topa dokunabildi. Bir başka deyişle Harun Tekin dışında Fenerbahçe'de en az topla oynayan oyuncu Alper Potuk oldu.

 

 

YORUMLAR 36
  • Savaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar cocu kötü bir td olabilir de messi ronaldo vardı da oynatmadı mı. Elde olan şener, aatıf, ismail, topal vs. Bize defans oyuncusu lazım adamlar defans yapamıyor ki elmas ne yapsın frey ne yapsın
    Cevapla
  • balcı 5 yıl önce Şikayet Et
    ismail köybaşı da 1 saniye arayla 2 kişiye çarpıp tüm zamanların rekorunu kırdı. golü de yedik
    Cevapla
  • Objektif Rıza 5 yıl önce Şikayet Et
    Alper,M.Topal,İsmail,Şener,Meksikalı ve o ilerideki uzun boylu kazma,yahu bunlar para ile oynuyorlar.Bunların Fenere para ödemesi gerekir,staj yapıyoruz diye. Bu kadaroyakimse birşey yapamaz.! Değil Cocu..Fatih Terim, Şenol Güneş ve Cocu üçü beraber bu kadroyu yönetse yine birşey çıkmaz.Düşünebiliyor musunuz Alper Potuk kendini Ronaldo zannediyor,eh yani!
    Cevapla
  • İsminiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Yere göğe sığdıramadığınız yabancı kısıtlamasının ürünleri bunlar bi de hala sınırlayacaz diyorlar bırakın girebiliyorsa kendi girer kadroya alper tarık vs. Bunları başımıza saran yabancı kısıtlamasıdır.
    Cevapla
  • abc 5 yıl önce Şikayet Et
    Maç istatistiklerine bakan var mı okadar pas yapan bir takımda 27 kez topla buluşmak nedir top toplayıcı daha fazla topla buluşmuştur eminim birde bu topların kaçını olumlu kullandı acaba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle