Hasan Ali derbide oynayacak mı?

Derbi hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de, sakatlıkları bulunan Martin Skrtel ve Hasan Ali'nin durumu merak ediliyor.

Hasan Ali derbide oynayacak mı?
Hasan Ali derbide oynayacak mı?
GİRİŞ 23.09.2018 09:57 GÜNCELLEME 23.09.2018 21:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Derbi hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de, sakatlıkları bulunan Martin Skrtel ve Hasan Ali'nin durumu merak ediliyor.

Dinamo Zagreb maçı öncesi son antrenmanda sakatlanan Skrtel'in durumunun iyiye gittiği belirlendi. Slovak stoperin maça kadar iyileşmesi bekleniyor.

Son iki maçtır takımdan ayrı olan Hasan Ali ise kontrollü şekilde çalışmalara başladı. Tecrübeli sol bekin iyileşse bile maç eksiği sebebiyle ilk 11'de oynaması kolay değil.

Hasan Ali'nin durumu maç günü netlik kazanacak. Bu arada Dinamo Zagreb maçında yedek soyunan Slimani ve Ayew derbide sahada olacak. 

Teknik Direktör Cocu'nun kaledeki tercihini ise derbilerin havasını iyi bilen Volkan Demirel'den yana kullanabileceği ancak bu konuda henüz karar verilmediği ifade edildi.

YORUMLAR 4
  • Ferman 5 yıl önce Şikayet Et
    Cocu ye biraz teknik dersi verelim ilk 11 volkan.sener.skrtel.neustader.asan ali...topal....ayew.ziyad.elif...soldado.slimani 4-1-3-2. Ilk golü bular bulmaz oyunu 5-3-2 ye cevir defansi güclendir ve kanatlardan atak yaptir ziyad da ceza sahasina yakin oynasin bu durum besiktasin ataklarini yavaslatirir ve top bize gelir gelmez tek pas ile ceza sahasina kadar topu cikartarak forvetlerin ataklarini hizladir kalede golü ara mümkünse top ziyadin eyagina geldiginde uzaktan sut ceksin top kaleciden geri dönerse slimani veya baskasi firsat kolayarak golü arasin
    Cevapla
  • Cocu 5 yıl önce Şikayet Et
    Tamam ferman abi
    Cevapla
  • 4343 5 yıl önce Şikayet Et
    Fb hasanaliden medet umuyorsa tabdik demektir
    Cevapla
  • fb li 5 yıl önce Şikayet Et
    noolur oyna marcelo hasaninio sana ihtiyacımız var :))
    Cevapla