Mathieu Valbuena'ya sürpriz talip!

Fenerbahçe'de gözden düşen Mathieu Valbuena'nın peşine, Fransa Ligue 1'de 2. sırada yer alan Lille düştü.

Mathieu Valbuena'ya sürpriz talip!
Mathieu Valbuena'ya sürpriz talip!
GİRİŞ 23.10.2018 18:01 GÜNCELLEME 23.10.2018 18:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sezona darmadağın başlayan Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu'nun fazla şans vermediği isimlerden Mathieu Valbuena'ya Fransa'dan talip çıktı.

Fransa'da beklentileri aşarak zirveye oynayan bir takım kuran Lille'in, orta sahada yaratıcı bir oyuncu aradığı ve Valbuena'nın peşinde olduğu kaydedildi.

 

 

Yapılan ilk görüşmelerde Valbuena'nın Fransa'ya dönmeyi düşünmediği için teklifi kabul etmediği belirtilirken, ara transfer döneminde bir kez daha zemin yoklanabileceği ifade edildi.

MALİYETİ YÜKSEK, F.BAHÇE GÖNDERMEYİ DÜŞÜNÜYOR

Mathieu Valbuena, bu sezon 25 maçta forma giymesi durumunda sözleşmesindeki opsiyon devreye girecek ve kontratı 1 yıl daha uzayacak.

Fenerbahçe'nin sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli oyuncunun yüksek maliyetinden kurtulmak için devre arasında bonservissiz bir satışa da onay verebileceği konuşuluyor.

Bu sezon Fenerbahçe'de 6 maçta sadece 269 dakika süre alabilen 34 yaşındaki oyuncu, skor katkısı veremedi.

YORUMLAR 2
  • semih19o7 5 yıl önce Şikayet Et
    Fb nin verdiği maaşı vermeyecekleri için Valbuena kabul etmeyecektir. Adam yattığı yerden daha fazlasını kazanıyor niye gitsin ki? Kariyerinin sonuna gelmiş hangi futbolcu kabul eder
    Cevapla
  • fb28 5 yıl önce Şikayet Et
    devre arasında gidecek zati transfer gerçekleşirse. sözleşmesi 25 maç oynayamadığı durumda bu sezon sonu bitiyor. fb de zaten oynayamıyor sezon sonu gitmesi daha kötü onun için. her iki taraf için de gitmesi daha mantıklı gibi.
    Cevapla