Nabil Dirar'ın yeni adresini duyurdular!

Belçika basınında, Club Brugge’ün eski futbolcusu Nabil Dirar'ı yeniden kadroya katma konusunda ciddi mesafe aldığı vurgulandı. Anlaşma sağlandığı takdirde Faslı oyuncu 7 yıl aradan sonra Brugge'ün formasını terletecek.

Nabil Dirar'ın yeni adresini duyurdular!
Nabil Dirar'ın yeni adresini duyurdular!
GİRİŞ 24.11.2018 15:21 GÜNCELLEME 24.11.2018 15:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’de kadro dışı kalan Nabil Dirar, devre arası transfer döneminde yeni rotasını belirliyor. Belçika basınında yer alan haberde, Club Brugge’ün Dirar transferinde ciddi yol kat ettiği yazıldı.

 

 

32 yaşındaki yıldızın, Belçika’da birçok taliplisi olduğu ancak Club Brugge’ün gerekli görüşmelere başladığı iddia edildi. Belçika ekibinin, Dirar’ın menajeriyle bir görüşme yaptığı ve görüşmenin olumlu geçtiği öne sürüldü.

Fenerbahçe’de yeniden kadroya dönmesi mümkün gözükmeyen Faslı futbolcu da sezonun ikinci yarısında forma giyebileceği bir takım istiyor. Sarı-lacivertlilerin de elden çıkarmak istediği Dirar, her halükarda kulüpten ayrılacak.

 

 

Sağ kanat oyuncusunun, 2008-2012 yılları arasında forma giydiği Club Brugge’e yeniden dönmesinin yakın olduğu kaydedildi. 2019’da olacak Afrika Uluslar Kupası öncesi Dirar’ın transfer konusunda çok istekli olduğu aktarıldı.

YORUMLAR 1
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam futbolcu olabildiyse herkes olabilir. Birazcık halı saha tecrübeniz ve kondisyonunuz olsa yeter.
    Cevapla