Harun: Yıllardır Milli Takım'a gidiyordum ama...

Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Harun Tekin, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak Giresunspor maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Harun: Yıllardır Milli Takım'a gidiyordum ama...
Harun: Yıllardır Milli Takım'a gidiyordum ama...
GİRİŞ 05.12.2018 12:11 GÜNCELLEME 05.12.2018 15:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Penaltılardaki başarısı hakkında konuşan Tekin, "Ben de takıma biraz geç katıldım. Bir uyum sürecim vardı o uyum sürecini atlattığımı düşünüyorum. Penaltılarda özel bir şeyim yok, sadece rakibi izliyorum, hislerimi kullanıyorum. Bu başarı için de mutluyum" dedi.

 

 

"MİLLİ TAKIMI HAK ETTİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM"

Milli formayı terletmek istediğini belirten başarılı file bekçisi, "Uzun yıllardan beri Milli Takım'a gidiyordum ama şu an çağrılmıyorum. Ben orayı hak ettiğimi düşünüyorum ama bu kararı orada bulunanlar verecek" şeklinde konuştu.

 

 

"ŞU ANKİ DURUM BİZE YAKIŞMIYOR"

Fenerbahçe'deki kötü gidişattan da bahseden tecrübeli oyuncu, "Takım olarak kötü gidiyoruz ve Fenerbahçe'ye yakışmayacak durumdayız. Takım halinde bir şeyler yaparsak beni de takım arkadaşlarımı da etkiler. Biz çok büyük bir camiayız, her maçı kazanmak ve her sezon şampiyonluk isteriz. Şu anki durum bize yakışmıyor, elimizden geleni yapmalıyız. Taraftara karşı çok mahcubum. Onlar bizi hep destekliyorlar ama biz karşılık veremiyoruz. Onları bu duruma biz düşürdük ama yine çıkaran da biz olacağız. Her maç çok önemli. Son 3 maçı kazanıp devreyi güzel bir şekilde kapatmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"ÇOK BÜYÜK HEDEFLERİM VAR"

Sarı - lacivertli takım ile birlikte başarılı olmak istediğinin altını çizen Harun, "Buraya gelmeden önce hedeflerim arasında daha büyük bir takımda oynamak vardı. Milli Takım'a da gidiyordum ama çok fazla forma şansı bulamıyordum. Burada çok büyük hedeflerim var, başarılı olmak istiyorum. Fenerbahçe ile, Avrupa'da ve Süper Lig'de başarılı olmak istiyorum." diye konuştu.

"BERKE KARDEŞİMİ ÇOK SEVİYORUM"

Altınordu'dan transfer edilen genç file bekçisi Berke Özer ile ilgili düşüncelerini de aktaran başarılı kaleci, "Berke kardeşimi çok seviyorum. Ona da elimden gelen yardımı yapmaya çalışıyorum. İnşallah kendini çok geliştirir ve devam eder." dedi.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 3
  • Serro 5 yıl önce Şikayet Et
    Harundan kaleci oldu.. bak. KACİNCİ SİRADAYİZ.. sagol. Harun.. by
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Her ne kadar fenerbahçe iyi durumda olmasa da Harun milli takımı hakediyor. Hatta ondan iyi performans gösteren Türk kaleci de yok.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    çok maç kurardın ya milli formayı versinler sana
    Cevapla