'G.Saraylı Annem ve kardeşimi F.Bahçeli yaptım'

Fenerbahçe'nin yeni transferi Sadık Çiftpınar, hayalinin sarı-lacivertli formayı taraftarları önünde giymek olduğunu söyledi.

'G.Saraylı Annem ve kardeşimi F.Bahçeli yaptım'
'G.Saraylı Annem ve kardeşimi F.Bahçeli yaptım'
GİRİŞ 08.01.2019 19:06 GÜNCELLEME 08.01.2019 19:24
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış


Sadık Çiftpınar, Fenerbahçe Televizyonu'nda yer alan röportajında, çocukluğundan beri sarı-lacivertli takımı tuttuğunu belirterek, "Babamdan dolayı Fenerbahçeli oldum. Babam da çok iyi bir Fenerbahçeliydi. Dünyaya gözümü Fenerbahçeli açtım diyebilirim." diye konuştu.

 

 

Fenerbahçe'yi ilk olarak 1999-2000 sezonunda Adanaspor ile Adana'da oynanan maçta izlediğini vurgulayan Sadık, şu ifadeleri kullandı:

"İlk o maçta statta bulundum ve o sarı-lacivertli formayı canlı olarak gördükten sonra daha çok büyülendim. Bütün hayatım sarı-lacivert olarak geçti diyebilirim. Annemle kız kardeşim Galatasaray'ı tutuyordu. Evin içinde aramızda bir rekabet vardı ama sonradan onları da Fenerbahçeli yaptım. Benim Fenerbahçe'ye olan ilgimi görünce beni kıramadılar. Her hafta Fenerbahçe'nin maçlarını heyecanla, istekle ve arzuyla takip ediyordum. Şimdi zaten ailece Fenerbahçeliyiz. Eşim de çok koyu bir Fenerbahçe taraftarı." 

 

 

Fenerbahçe'ye transfer olarak hayalleri için ilk adımı attığını kaydeden Sadık, "Asıl hayalim taraftarımız karşısında çubukluyu giyip o mücadeleyi vermek. Onlara ne kadar iyi bir Fenerbahçeli olduğumu sözle değil icraatla da göstermek istiyorum. Bunun için sabırsızlanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 20
  • aras paşa 5 yıl önce Şikayet Et
    Sezon sonunda Sevinirsin umarım Seyhan sporla oynarsın artık
    Cevapla
  • yunaklı 5 yıl önce Şikayet Et
    Medyanın reklamı sayesinde fb ye transfer oldun. Senin gibi boş çıkan bir çok yerli futbolcu var. Ahmet Çalık, Tarık Çamdal, Mustafa Pektemek vb... transfer olduğu takımlara hiç katkıları olmamıştır.
    Cevapla
  • BORDOS 5 yıl önce Şikayet Et
    kumeye giden takıma gittin çak çak otuyorsun bi sus da
    Cevapla
  • İsmail 5 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek Galatasaray lı olsalar dı senin takıma taraftar olmazlardı demek ki fb li olma eğilimleri varmış olmuşlar
    Cevapla
  • Adiyaman 5 yıl önce Şikayet Et
    Koçum bence sen futbol hayatını bitirdin örnek Salih Uçan ozan alper potuk vb
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle