Comolli transfer yapılacak mevkileri açıkladı!

Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli 4 bölgeye transfer yapmayı düşündüklerini belirtti. Deneyimli futbol adamı forvet almayacaklarını da söyledi.

Comolli transfer yapılacak mevkileri açıkladı!
Comolli transfer yapılacak mevkileri açıkladı!
GİRİŞ 09.01.2019 09:52 GÜNCELLEME 09.01.2019 09:58
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış


Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, TRT Spor'dan Ersin Düzen'e konuştu.

 

 

FORVET TRANSFERİ GÜNDEMDE YOK

Damien Comolli, "Fenerbahçe'deki görevimin başındayım. Transferin çalışmalarına devam ediyorum. Sadık Çiftpınar'ın imzası sırasında yurt dışındaydm. O gün 2 transfer görüşmesi yapıyordum. Fotoğraf içerisinde bu yüzden olamadım. Bu durumu speküle ettiler. Sadık'ın transferini ben bitirdim. Transferi bitirdikten sonra İstanbul'dan ayrıldım." ifadelerini kullandı.

 

 

Fransız sportif direktör, "Forvet transferi yapmayacağız. Başka mevkilerle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Sol bek, kanat oyuncuları ve orta saha ile ilgili girişimlerimiz devam ediyor." diyerek sözlerini sürdürdü.

Kendisiyle ilgili eleştirileri takip ettiğini belirten Fransız futbol adamı, "Her gün takip ediyorum. Bütün gazeteleri tercüme ettiriyorum. Sosyal medyaya dahi bakıyorum. Hiçbiri umurumda değil. Sadece işime bakıyorum. Görevime devam edeceğim." diyerek sözlerini noktaladı.

ERSUN YANAL DA BELİRMİŞTİ

Öte yandan teknik direktör Ersun Yanal, Slimani, Ayew ve Frey'in yeterli olduğunu, transfer yerine eldeki oyuncuların form grafiğini artıracaklarını ifade etmişti.

YORUMLAR 5
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    bir galatasaraylı olarak soyluyorum bu adam feneri bitirecek
    Cevapla
  • fenerli 5 yıl önce Şikayet Et
    Sol bek mevkine transfere gerek yok, andre ayew o mevkiye çekilebilir. On liberoya sol ayaklı bir oyuncu bulmalısınız mesela emre çolak olabilir. 2 kanada da oyuncu şart
    Cevapla
  • yorgun fenerli 5 yıl önce Şikayet Et
    Comolli efendi en büyük transfer seni kovmak olur bence.bu forvetlerden bir cacık olmaz kardeşim. bitirici golcü lazım maestro bir orta saha lazım, Lugano gibi bir yırtıcı defans lazım.
    Cevapla
  • hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu hala bu adama transfer mi yaptırıyorlar.
    Cevapla
  • Efedayı 5 yıl önce Şikayet Et
    Bursa maçına on gün kaldı ; transferler için gene çok geç kalındı .Bence sağbek , ön libero ve adam gibi bir forvet te lazım...
    Cevapla