Ali Koç transfer için bizzat devrede!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Tolgay Arslan ve Serdar Aziz transferleri için bizzat devreye girdi.

Ali Koç transfer için bizzat devrede!
Ali Koç transfer için bizzat devrede!
GİRİŞ 09.01.2019 10:53 GÜNCELLEME 09.01.2019 10:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış


Fenerbahçe’de yerli transferleri bizzat Ali Koç üstlendi. yeni transfer Sadık için Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek’le görüşen Koç, Yasin Öztekin içinse Göztepe Başkanı Mehmet Sepil’le görüştü.

Ali Koç ayrıca transferleri sıkıntıya giren Serdar Aziz için Mustafa Cengiz’i, Tolgay Arslan için de Fikret Orman’ı aradı.

Semih Özsoy’un Albayrak’la Serdar için yaptığı görüşmede ortaya çıkan “bonservis” sorununu çözmek için Mustafa Cengiz’e sorunu nasıl farklı yollardan çözebileceklerini sordu.

Ali Koç, Fikret Orman’a ise Tolgay’a talip olduklarını bu transferi bitirmek için yüzyüze görüşerek sıkıntıları aşmayı önerdi. Fikret Orman’ın İtalya’dan dönüşte Ali Koç’a bir araya gelecekleri gelen bilgiler arasında.

KOÇ, TOLGAY İÇİN REDDEDİLEMEYECEK BİR TEKLİF SUNACAK

Ali Koç’un İstanbul’da yüz yüze görüşeceği Fikret Orman’a Tolgay için reddedemeyeceği bir teklif sunacağı iddia edildi. Koç’un Ersun Yanal’ın çok istediği Tolgay için önce 1 milyon Euro, sonra 2 milyon Euro olarak belirlediği teklifi 2.5 milyon Euro’ya çıkarıp sürpriz bir de oyuncu teklif edeceği iddia edildi. Bu oyuncunun Beşiktaş'ın da istediği eldeki yabancı oyunculardan birisi olacağı, bu yüzden de Orman'ın bu teklife hayır diyemeceği kaydedildi.

Kaynak: Fotospor

YORUMLAR 3
  • Aga 5 yıl önce Şikayet Et
    İkisinide al Ali başkan. Süper ikili feneri uçurur.
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    transfer donemi basladi o ondan aliyor o onun kadro disini aliyor sacma bir transfer donemi besiktasta fenerbahcedeb alsin galatasaray trabzondan trabzon besiktastan ohh sacma politikalar
    Cevapla
  • Efedayı 5 yıl önce Şikayet Et
    Atmayın Fenerbahçe'ye verin , belki küme düşmekten kurtuluruz...
    Cevapla