Fenerbahçe'den 3 gollü prova!

Devre arası hazırlık kampını Antalya'da sürdüren Fenerbahçe, hazırlık maçında Hollanda ekibi AZ Alkmaar'ı 3-2 mağlup etti.

GİRİŞ 11.01.2019 20:12 GÜNCELLEME 11.01.2019 21:08
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Sezonun ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Fenerbahçe, Hollanda Ligi takımlarından AZ Alkmaar ile hazırlık maçında karşılaştı. Fenerbahçe, Alkmaar'ı 3-2 mağlup ederek sezonun ikinci yarısı için ışık verdi.

 

 

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller, 6. dakikada İsmail Köybaşı, 54. dakikada Mehmet Ekici ve 84. dakikada Michael Frey'den geldi. Alkmaar'ın gollerini ise 51 ve 75. dakikalarda Seuntjens kaydetti.

Hazırlık maçlarını bitiren Fenerbahçe, 17 Ocak'ta Türkiye Kupası'nda Ümraniyespor ile karşılaşacak. Ligde ise ikinci devrenin ilk maçında 21 Ocak'ta Bursaspor ile deplasmanda oynayacak.

 

 

VOLKAN DEMİREL, 139 GÜN SONRA...

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, geçtiğimiz günlerde affedilen Volkan Demirel ve Nabil Dirar'ı ilk 11'de oynattı. Tecrübeli kaleci, böylece tam 139 gün sonra formasına kavuşmuş oldu.

Yanal, Volkan Demirel ve Dirar'ın yanı sıra yeni transfer Sadık Çiftpınar'a da ilk 11'de şans verdi. Ayrıca genç futbolcu Ferdi Kadıoğlu'da Yanal tarafından maça ilk 11'de başladı.

FENERBAHÇE'NİN AZ ALKMAAR 11'İ

Fenerbahçe'nin AZ Alkmaar maçı ilk 11'i şu şekilde: Volkan Demirel; Şener, Skrtel, Sadık Çiftpınar, İsmail Köybaşı; Jailson, Elif Elmas; Dirar, Ferdi Kadıoğlu, Valbuena; Slimani.

YORUMLAR 7
  • arslan 5 yıl önce Şikayet Et
    harun çok çıkıyor kaleden.kalede dur terketme boşuna gol yiyor.berke durmalı kalede.slimani ve soldado topu havalandırıyor auta gidiyor. top yere vurdurulur dönerse tekrar vurma şansı dopğar.roman stoperde durmuyor.ileriye gidiyor. gol yeniyor. ne işin var orada herkes kendi görevini yapsın. stoperde sadık ve skırtel güven veriyor.memet topal oyunu öldürüyor.adam kaçırıyor,pres yapamıyor .jailson oynamalı,ekici oynamalı.valbuena,ayev ve frey oynamalı.
    Cevapla
  • nurettinokmen 5 yıl önce Şikayet Et
    Harun'dan kaleci olmaz. boşuna uğraşmasınlar. yol yakınken başka kaleci bulsunlar. yediğimiz ikinci golü izleyin yeter
    Cevapla
  • H.B.V. 5 yıl önce Şikayet Et
    Slimani Gol atamıyor hala kadroda?
    Cevapla
  • Omer 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadroda çöpler temizlenmeli,selamı,şener,Isla,reyes,m.topal,h.ali,isla ,reyes,müşteri gönderilmeli
    Cevapla
  • tolga toptak 5 yıl önce Şikayet Et
    silimani kiralik zaten 20 macta atamadi adami daha ne oynatiyorsunnuz adam tutmadi zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle