Ersun Yanal'dan Tolga Ciğerci kararı!

Fenerbahçe'de Ersun Yanal, sakatlığı nedeniyle kampa götürülmeyen ve sahalara ne zaman döneceği belirsiz olan Tolga Ciğerci'nin gönderilmesini istedi.

Ersun Yanal'dan Tolga Ciğerci kararı!
Ersun Yanal'dan Tolga Ciğerci kararı!
GİRİŞ 14.01.2019 09:20 GÜNCELLEME 14.01.2019 10:36
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış


Sezon başında sakat olmasına rağmen transfer edilen Tolga Ciğerci, bir türlü iyileşemedi. Koşulara başlasa da takıma katılamayan ve kampa da götürülmeyen Tolga'nın ne zaman sahalara döneceği belirsiz.

 

 

Bu nedenle Ersun Yanal, 26 yaşındaki futbolcunun gönderilmesini belirtti. Tolga'nın sezon sonunda bitecek sözleşmesi her an feshedilebilir.

GALATASARAY'DA NE YAPTI?

 

 

Tolga geçen sezon 18 Süper Lig maçında 1169 dakika oynayıp 6 gol attı. 4 Türkiye Kupası, 2 de Avrupa Ligi karşılaşmasında olmak üzere 24 resmi maçta görev yaptı. 2016-17'de 24 Lig maçında oynadı, gol ya da asist üretemedi. (Sporx)

YORUMLAR 7
  • Dolapdereli Sabri 5 yıl önce Şikayet Et
    zeten çöp bu, başkası kapıya koydu, bunlar aldı.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    cocu ya bu kadar rahat hareket imkanı ve transfer hakkı verselerdi,fener bu sıkıntıları yaşarmıydı.bir düşünün,bundan hoca olmaz deneme yanılma yöntemi ile takım yapıyor,
    Cevapla
  • mhcivelek 5 yıl önce Şikayet Et
    tolga fenere gitmek için galatasarayı sattı şimdiki duruma bak şimdi daha iyidir herhalde... amatör kümeye göz kırpar artık
    Cevapla
  • Çılgın taraftar 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizim mahallede arif var basket potasına ayakla basket atıyor fener onu kaçırma
    Cevapla
  • arslan 5 yıl önce Şikayet Et
    takasla falan değerlendirilebilir.aslında iyi oyuncu orta sahanın her yerinde oynayabiliyor. sakatlığı geçmiyorsa bir sorun var demektir.birkaç maç oynayabilirse kendini gösterebilir. kiralık, satılık, takas vb. olabilir.
    Cevapla
  • sacit 5 yıl önce Şikayet Et
    Başka bir Fenerbahçe bulman lazım onu alacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle