Fenerbahçe'de Jailson rüzgarı

Galatasaray derbisinde Belhanda'ya tokat attığı için aldığı 8 maçlık cezayı tamamlayan Jailson, Fenerbahçe'nin Antalya kampındaki yıldızı oldu. Sambacı, orta sahada teknik direktör Ersun Yanal'ın en önemli kozlarından biri olacak.

Fenerbahçe'de Jailson rüzgarı
Fenerbahçe'de Jailson rüzgarı
GİRİŞ 14.01.2019 09:42 GÜNCELLEME 14.01.2019 09:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış


Süper Lig'de tarihinin en kötü ilk yarısını geride bırakan Fenerbahçe, Antalya'da yaptığı kampla ikinci yarı öncesi umut verdi.

Sarı-Lacivertliler'de cezalı, kadro dışı ve sakat oyuncuların dönmesi de takıma olumlu yansıyacak. Özellikle Galatasaray derbisinde Belhanda'ya tokat attığı için 8 maç ceza alan Jailson'un takıma katılması teknik direktör Ersun Yanal'ın elini rahatlatacak.

Antalya kampının en iyi oyuncuları arasında yer alan Sambacı, ikinci yarıda Sarı-Lacivertliler'in orta sahadaki jokerlerinden biri olacak. Yanal'ın ihtiyaç olması durumunda Brezilyalı oyuncuyu sezonun ikinci yarısındaki bazı maçlarda forvet arkası kullanabileceği belirtiliyor.

YORUMLAR 2
  • alik 5 yıl önce Şikayet Et
    jailsona haksız yere 8 maç ceza verilmesi fb nin 17. sıraya inmesine neden oldu. jailson olsaydı ilk yarıyı 5. sırada bitirirdi kesinlikle.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Kesin
    Cevapla