Fenerbahçe için Fellaini iddiası!

Devre arası transfer döneminde kadrosuna sadece Sadık Çiftpınar takviyesi yapan ve bir yandan da transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin gündemine Belçikalı Marouane Fellaini geldi.

Fenerbahçe için Fellaini iddiası!
Fenerbahçe için Fellaini iddiası!
GİRİŞ 15.01.2019 11:26 GÜNCELLEME 15.01.2019 11:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış


Ada basınında çıkan habere göre Ole Gunnar Solskjaer'in göreve gelmesinin ardından gözden çıkarılan Belçikalı yıldızın Fenerbahçe'ye kiralanabileceği öne sürüldü.

 

 

Sarı-lacivertlilerin Fellaini'yi 6 aylık kiralamak istediği belirtilirken kulübün Finansal Fair Play nedeniyle baskı altında olduğu kaydedildi. FFP nedeniyle Fellaini'yle kalıcı bir anlaşma yapmasının zor olduğu öne sürülürken Galatasaray'ın da yaz aylarında Fellaini için girişimlerde bulunduğu belirtildi.

Belçikalı yıldız Jose Mourinho'nun görevinden ayrılmasının ardından ligde sadece 3 dakika süre alabilirken son iki lig maçında ise kadroya dahi alınmadı. Yine İngiltere basınındaki haberlere göre Fellaini, takımdaki durumundan ve Solskjaer'in tutumundan son derece rahatsız durumda.

 

 

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 6
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    ya biz bu adamin yerlisini aldik bi tane yeter sadik fellaini :)
    Cevapla
  • aga 5 yıl önce Şikayet Et
    E Ben geliyor.. De DEN gidiyor. artık bıktık. Kimler geldi geçti değişen tek şey isimler..
    Cevapla
  • arslan 5 yıl önce Şikayet Et
    fellainiyi 3 yıldır alınması için öneriyorum. ama fellaini takımından ayrılmak istemiyor herhalde. böyle kişiler kolay kolay gelmez. çok para ister 3 yıllığı 15 milyon euro.muhammed salahı 3 yıl önce chelsi de oynarken önermiştim. o zaman 10 milyon euroydu şimdi 150 milyon euro. aziz başkan sakatlığını bile bile sakat persieyi aldı paralar boşa gitti o paraya fellaini yada muhammed salah alınırdı.kaçan balık büyük olur. aziz baba mahvetti fb yi.
    Cevapla
  • sivaslı 5 yıl önce Şikayet Et
    fener bunu anca rüyasında görür...
    Cevapla
  • Adam 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne adammış be her gün bir kulümüze geliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle