'İnşallah F.Bahçe'yi küme düşüreceğiz' sözlerine açıklama

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın'ın Fenerbahçe'nin eski asbaşkanı Nihat Özdemir'e söylediği, "İnşallah Fenerbahçe'yi küme düşüreceğiz" sözleri sosyal medyada gündem olurken konuyla ilgili açıklama geldi.

'İnşallah F.Bahçe'yi küme düşüreceğiz' sözlerine açıklama
'İnşallah F.Bahçe'yi küme düşüreceğiz' sözlerine açıklama
GİRİŞ 21.01.2019 15:30 GÜNCELLEME 21.01.2019 15:31
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

TBB Başkanı Aydın'ın 26 Aralık 2018'de Bursa BTSO'da düzenlenen 'Ekonomiye Değer Katanlar' ödül töreni sonrası Fenerbahçe'nin eski 2. Başkanı Nihat Özdemir'e espri olarak söylediği, "İnşallah Fenerbahçe'yi küme düşüreceğiz" ifadeleri Fenerbahçeli taraftarların tepkisini çekti.

 

 

Öte yandan Ziraat Bankası'ndan Aydın'ın Fenerbahçe ifadeleriyle ilgili açıklama yapıldı.

ZİRAAT BANKASI'NIN FENERAHÇE AÇIKLAMASI

 

 

Açıklamada, "Genel Müdürümüzün güzide bir futbol takımımızla ilgili dost ortamında tamamen bir şakadan ibaret cümlesinin dün akşamdan itibaren amacından saptırılarak bazı kesimlerce kullanıldığı görülmektedir. Hem Genel Müdürümüzün hem de Bankamızın Türk futboluna ve takımlarımıza verdiği değer, duyduğu saygı tartışma konusu yapılamaz" denildi.

YORUMLAR 75
  • H.B.V. 5 yıl önce Şikayet Et
    Şaka değil? Tek Amaçları Fenerbahçeyi küme düşürmek?....Zaten 2011 yılından bu yana Fetö tarafından Üstüne gidilen Fenerbahçe Mali bakımdanda Krize girdi çok zarar uğratıldı..Borçları çoğalan Fenerbahçe Şimdi Transfer yapamayacak duruma getirildi.
    Cevapla
  • H.B.V. 5 yıl önce Şikayet Et
    2011 yılından bu yana planlı bir şeklide Fenerbahçeye yapılan bu Düşmanlıkların elbet bir gün hesabı sorulacak?! Keser döner sap döner bir gün gelir hesap döner!?..Fenerbahçe Düşmanları şunu beyinlerine yazsınlar? Fenerbahçe sahipsiz değil?
    Cevapla
  • LEGENDS OF CANARY 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe düşmanlığının zirve yaptığı ve gizli Fenerbahçe düşmanlarının kendi kendini ifşa ettiği .burası Türkiye lafını çok güzel anlatıyor.Dönüşümlü olarak her yıl oynanan Bizans oyunları zaten işin tuzu ve biberi.
    Cevapla
  • H.B.V. 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunun lami Cimi yok! Dünyada 2 sene Penaltı verilmeyen tek Takım Fenerbahçedir..... dahasımı var?
    Cevapla
  • serhat 5 yıl önce Şikayet Et
    yiyorsa denesinler.kapı gibi erdoğan var biiznillah.
    Cevapla
  • xxxxx 5 yıl önce Şikayet Et
    her şakada bir gerçek payı vardır böyle önemli kişiler şaka yapamaz herkes haddini bilmeli bu kişinin aziz yıldırımla dostluğu var gibi gözüküyor
    Cevapla
  • H.B.V. 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu Şaka değil? Dolaylı yoldan Fenerbahçeye Düşmanlıklarını ilan ediyorlar?..Fenerbahçeye 2011, yılından Şike kumpasından bu yana oynanan oyunun,Düşmanlığın bir göstergesi?.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle