F.Bahçe'de Ali Koç futbolculara gözdağı verdi!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Bursaspor deplasmanında 3 puan beklediğini söyledi. Koç, ilk yarıda yaşanan büyük kabusun bir an önce bitirilmesini istedi.

F.Bahçe'de Ali Koç futbolculara gözdağı verdi!
F.Bahçe'de Ali Koç futbolculara gözdağı verdi!
GİRİŞ 21.01.2019 16:51 GÜNCELLEME 21.01.2019 21:16
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış


Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Bursaspor maçı öncesi futbolculara resmen gözdağı verdi. Koç, ilk yarıda yaşananları büyük bir kabus olarak nitelendirirken ikinci yarıda bunun telafi edilmesini istedi.

Futbolcularla bir araya gelen Koç şunları söyledi:

 

 

"Süper Ligin dibindeyiz ama aldığınız ücretlerde en üstteyiz. Kulübün maddi sorunları var ama bunları size yansıtmıyoruz. Bu takım için 'Fenerbahçe tarihinin en kötü kadrolarından biri' diyorlar. Yabancı kalitesinin de aynı şekilde. 'Roberto Carlos, Ortega, Alex'in Fenerbahçe'sinden düşülen şu duruma bakın' diyorlar. Siz bu kadar kötü bir kadro musunuz? Kendisine bunu layık gören lütfen bizi daha fazla uğraştırmasın, konuşalım ve ayrılalım. Bu takımda gelecek sene kimin kalacağı sizin elinizde. Bundan sonra mazaret kabul etmiyorum. Sorun istemiyorum. Çalışmayan, elinden geleni yapmayan, takım içinde en ufak huzursuzluk çıkartan, hocasının sözüne gitmeyen bunun cezasını çeker. Ya başarılı olursunuz ödül alırsınız, ya başarısız olmaya devam edersiniz ceza alırsınız. Ortası yok."

Ersun Yanal da tatlı-sert konuştu

 

 

Başkan Ali Koç konuşmasını bitirip ayrıldıktan sonra Ersunb Yanal söz aldı. Bir anda Başkan'ın sert üslubundan sonra modları düşen futbolculara bunu hakettiklerini söyledi.

Eskiyi unutmalarını isteyen Yanal şöyle dedi:

"Geçmişi unutun. Artık bugün ve yarın var. Çalışan karşılığını alacak. Çalışmayan da...Gelecek sene de bizimle beraber kimler olacak onu siz belirleyeceksiniz. Buraya yıldız futbolcu, eski futbolcu, abi futbolcu kaprisi çekmeye gelmedim. Yanlış yapan sonuçlarına katlanır. Bu kadronun kalitesinin ne kadar yüksek olduğunu ben biliyorum. Hepiniz üst düzey oyuncularsınız. Bunu sahaya yansıtmanın zamanı geldi. Lütfen Fenerbahçe'ye ve kendinize yakışanı yapın."

Kaynak: FOTOSPOR

YORUMLAR 7
  • İsmail66 5 yıl önce Şikayet Et
    Zannedersin Barça’nın başkanı ile antrenörü konuşmuş fener olmasa Rize olur bu oyuncular icin birşey değiniyor sonuçta kümede kalma mücadelesi veren bir takım
    Cevapla
  • Sdhy 5 yıl önce Şikayet Et
    Hahahaha tamam onlarda cok uzulduler 2 3 yer gelirler
    Cevapla
  • cumhurfb 5 yıl önce Şikayet Et
    vay be koçum benim...kim tutar seni
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Sn Ali Başkan, Doğru söylüyorsunuz. Takım dört dörtlük bir takımmış gibi takımın bel kemiği 3 oyuncu ben mi sattım. Fernandaonun ölüsü bile bu takımda gol atardı..Jozef ve Gülianoyu benmi satım... Takke düştü kel göründü... Size takım akhisar kupa maçında sinyali verdi siz bu mesajı çok geç algıladınız....Binayı ayakta tutan direklerin yanına 2-3 tane direkt oyuncu ve gençleride takıma adapte etsendiniz takım bu hallere düşmezdi... Slimaniye avrupada çokmu aradınız.. Geçen yılki hollandalı bile gol atıyordu..
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    bursa bu macı alıcak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle