Golden sonra F.Bahçeli futbolcu bir anda yere yığıldı

Bursaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadelenin 20'nci dakikasında Martin Skrtel'in kafasına tribünlerden atılan bir yabancı madde isabet etti.

Golden sonra F.Bahçeli futbolcu bir anda yere yığıldı
Golden sonra F.Bahçeli futbolcu bir anda yere yığıldı
GİRİŞ 21.01.2019 20:34 GÜNCELLEME 21.01.2019 22:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bursaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadelenin 20'nci dakikasında deplasman ekibi Roberto Soldado'nun golüyle 1-0 öne geçerken, sarı lacivertli futbolcuların gol sevinci yaşadığı sırada Martin Skrtel'in kafasına tribünlerden atılan bir yabancı madde isabet etti.

Tedavisi oyun alanında yapılan Skrtel, bandaj ile oyuna devam etti. Güvenlik güçleri ise hemen o bölgeye giderek yoğun güvenlik önlemleri aldı.

 

 

YORUMLAR 4
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu polisimizin haline bakın.Hepsi kalkanları kaldırmış .Yazık tabii.Kimin veya hangi bölgeden atıldığı belli.Bu durumda neyi,kimi kolluyorsunuz.Alın oradaki grubu içlerinden biri kimin attığını paşa paşa açıklayacak.Bu kadar basit bir işi büyütmeye gerek yok.Yapan cezasınada katlanacak.
    Cevapla
  • Tarafsız 5 yıl önce Şikayet Et
    keşke yapan cezalandirilsa ama maalesef o turubunde ki herkesin PASSO KARTlari bir sonra ki macta bloke yiyecek. cikarilan sporda şiddet yasasina teşekkürler !!!
    Cevapla
  • meka 26 5 yıl önce Şikayet Et
    Ceza ne gelecek
    Cevapla
  • skor yorumcusu 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu habere ilk ben yorum yapmak istiyorum
    Cevapla