Bursa'da tartışılan pozisyon! F.Bahçeliler isyan etti

1-1 sona eren Bursaspor - Fenerbahçe maçında Bursaspor'un attığı gol için yapılan VAR izlemesi tartışmaları da beraberinde getirdi. Çakır, VAR izlemesi sırasında yardımcısını da yanına çağırıp görüşüne başvurdu.

Bursa'da tartışılan pozisyon! F.Bahçeliler isyan etti
Bursa'da tartışılan pozisyon! F.Bahçeliler isyan etti
GİRİŞ 21.01.2019 22:35 GÜNCELLEME 21.01.2019 22:35
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış


Bursaspor - Fenerbahçe maçının son dakikalarında tartışmalı bir pozisyon yaşandı. Karşılaşmanın 89. dakikasında Bursaspor Aytaç Kara ile ağları buldu ve Fenerbahçe karşısında skoru 1-1'e getirdi.

Bunun üzerine Fenerbahçe'de oyuncular ve teknik heyet, pozisyon öncesinde Valbuena'ya faul olduğu iddiasıyla Cüneyt Çakır ve ekibine itiraz etti.

Cüneyt Çakır, yardımcısını çağırdı

Çakır, VAR odasından gelen "izleme" önerisinin ardından monitore giderek pozisyonu izledi. Bu sırada yardımcı hakemi Bahattin Duran'ı da yanına çağırarak pozisyonla ilgili bir şey sordu ve Türkiye'de bu konuda bir ilke imza atmış oldu.

Hem ofsayt hem faul tepkisi

Hakem Cüneyt Çakır, Valbuena'ya yapılan müdahaleye ve gol sırasında Volkan Demirel'in önündeki oyuncunun kalecinin görüş alanını kapayıp kapamadığına baktı.



Kararını değiştirmedi

Yapılan incelemenin ardından Çakır kararını değiştirmedi ve Bursaspor'un golünün nizami olduğu yönünde karar vererek, santrayı gösterdi.

YORUMLAR 56
  • metin 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerli arkadaşlar hiç ağlamayın. Valbuena'ya topu rakipten kurtaramadı ve Bursasporlu oyuncunun üstüne zıpladı resmen yoksa kendini çok rahat kurtarır dı 2 .si ofsayt pozisyonu kurallırını iyice okuyun Ertuğrul topa hamle yapmıyor yapsa kurala göre ofsayt olacak ama hiç bir hamlesi yok ve karar doğru . Hakemi eleştirecekseniz Bursaspor'un Yusuf la çıktığı bir pozisyon var resmen hakem oyunu kesti olay önüm de oldu faul yoktu ve hem devam kararı vermişti sonra ise oyunu kesip hakem atışıyla oyun başladı Bursaspor'un da gollük pozisyonu güme gitti. Maç kesinlikle Bursaspor'un hakkıydı 2. yarı resmen Fenerbahçeyi ezdik
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir Fenerbahçeli olarak, Fenerbahçenin bu oyunla 1 puanı bile hak etmediğini düşünüyorum. Hakem tartışmaları gereksiz. Gs 6-0 önde 90+2 de 7.gol peşinde, biz 1-0 'ı koruma peşinde, futbol bu olmamalı.
    Cevapla
  • emrecansız 5 yıl önce Şikayet Et
    Vay be demek Cüneyt çakır Fener’in hakkını yedi öyle mi ? Sesiniz çok çıkıyor diye haklı olamazsınız sevgili fanatizm sevdalıları. Adalet herkese lazım. Onca yıldır korunup kollanan cüceler var gelince birden mağdur oluverdiler. Oysa eskiden Anadolu isyan ederken saçını tarayanlar şimdi susun ve iç muhasebe yaparak düşünün . Demekki haksızlığa uğramak bu kadar acıymış diye lütfen !!!
    Cevapla
  • ismars 5 yıl önce Şikayet Et
    ilk yarı ilk maç bursanın elinden var la kurtuldunuz ama bu sefer olmadı
    Cevapla
  • doğrucu 5 yıl önce Şikayet Et
    pozisyonda faul yok ama bursalı oyuncu volkanın görüş açısını kapatıyor.pozisyon net ofsayt.bu pozisyonlarda fenerin attığı bir çok gol iptal edildi.ne desek boş.keser hakemin elinde ve bursaya yonttu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle