Yanal: Tartışılan bir VAR kararı oldu!

​Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 1-1 sona eren Bursaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Yanal: Tartışılan bir VAR kararı oldu!
Yanal: Tartışılan bir VAR kararı oldu!
GİRİŞ 21.01.2019 23:01 GÜNCELLEME 21.01.2019 23:01
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış


Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 1-1 sona eren Bursaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Baskı altında kaldıklarını vurgulayan Yanal, "Maçta iki bölüm var. İlk bölümüz bizim istediğimiz gibi olan bölüm, ikinci bölüm ise takımın rakibe karşı koyamadığı ve topun bizde kalamadığı anlar. Oyuncuların yediği baskıdan çıkamadığı anlar, bu baskıyı yememeliydik. Bu baskıyı kıracak oyuncularımız var. Baskının altında kaldık. Oyuncuları tekrar gözden geçireceğiz. Topun bizde kalmasını sağlayacak organizasyon yapmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

"BASKIYA KARŞI ÇÖZÜMÜ ÜRETECEĞİZ"

Bursaspor'un golündeki tartışmalara değinen deneyimli teknik adam, "Tartışılan bir dönemde yine tartışılan bir VAR kararı oldu. Oldukça çelişkili bilgiler var. Umarım en kısa sürede çelişkilerin olmadığı bir sistem oturur. F.Bahçe oyun dışında bir şeye sığınmadan dik durmalı. Biz hep dik duracağız. Baskıya karşı çözümü biz üreteceğiz" dedi.

Transfer sorusuna detay vermeyen Yanal, "Konumuz şu an transfer değil. Konumuz bugün sahadaki oyuncuların performansı" diye konuştu.

YORUMLAR 11
  • mehmet erdoğan 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut Kocaman'ın mirasını yedin şampiyonluk yaşadın, şimdi belli olacak hocalığın, 4 maç sıfır galibiyet ! Hariçten gazel okumak ne kadar kolay değil mi ? Hücum futbolu, al sana hücum futbolu. Aykut hocayı mumla arayacağız, lig bitecek hala transfer yapacağız.
    Cevapla
  • alik 5 yıl önce Şikayet Et
    hakem fb nin hakkını yedi gitti 2 puan. valbuenaya bariz faul var ofsayt var gol iptal edilir.aynı faulu elmas yapmıştı direk kırmızı kart gördü o zaman elmasın kartı da hatalı sarı kart görmeliydi. hakemlere men cezası verilmeli. daha dikkatli olurlar.haksızlık yapmazlar.
    Cevapla
  • cengo 5 yıl önce Şikayet Et
    bukadar kalitesiz birini getirdiniz ya helal olsun başkan pes doğrusu
    Cevapla
  • Düzceli 5 yıl önce Şikayet Et
    Nedense Fenerlilerden başkası tartışmıyor.
    Cevapla
  • Izmirli ibo 5 yıl önce Şikayet Et
    Sizin hakemden şikayet etmeye hakkınız yok hakemlerinize güveniniz tamdı sinsi başkanın öyle diyordu gs ye karşı hepiniz birleştiniz beter olun inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle