Tolgay Arslan Fenerbahçe'de! Şener Özbayraklı...

Fenerbahçe, Beşiktaşlı Tolgay Arslan'ı renklerine bağladı. Sarı-Lacivertliler Tolgay için bonservis bedeli ödeyecek. Beşiktaş ile anlaşamayan Şener Özbayraklı takımda kaldı.

Tolgay Arslan Fenerbahçe'de! Şener Özbayraklı...
Tolgay Arslan Fenerbahçe'de! Şener Özbayraklı...
GİRİŞ 30.01.2019 21:18 GÜNCELLEME 31.01.2019 03:53
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış


Fenerbahçe, Beşiktaşlı Tolgay Arslan'ı renklerine bağladı. Sarı-Lacivertliler Tolgay için 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Takasla gitmesi gündemde olan Şener Özbayraklı ise Beşiktaş'la anlaşamadı ve Fenerbahçe'de kaldı.

2014-2015 sezonunun devre arasında Beşiktaş'a Hamburg'tan transfer olan Tolgay Arslan, kadro dışı kalmadan önce bu sezon toplam 16 maça çıktı ve 1 gol attı.

 

 

YORUMLAR 28
  • Beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş
    Cevapla
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Şener çok para ister. Bu ligde en çok parayı GS, FB veriyor. BJK verdiği parada klasman dışı. Şenerin anlaşamaması sürpriz değil. Tolgay iyi topçu fakat BJK kontrat uzatırken maaşını da artırdı. Artırılan maaş BJK dengelerini bozuyor. BJK maaşlara tırpan yapmak zorundaydı. Şu ana kadar ayrılan topçular ile bu tırpan yapılıyor. Şampiyon olmak BJK nin maaş dengesini bozmuştu. GS ise RİVA ve FLORYA arazilerinin keyfini sürüyor. Ama dikkat etmeli yoksa bu devran dönmeyecek noktaya gelmesi 2-3 yıl alır.
    Cevapla
  • E.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş'ın yenilgisiz Şampiyon Ligi kadrosu gerçekten birbirinden yetenekli oyunculardan oluşuyordu. Gerek Tolgay olsun gerekse giden diğer oyuncular olsun hepsi on numara oyunculardı. İşte herkes ekmek parası için çalıştığından parasını alamadıkları için oynamak istemediler. Yoksa Tolgay kötü oyuncu değil ki Tolgay, Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun. Fenerbahçe bu dar boğazı atlatsın sonra yine baltaları çıkarırız.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenere çift yönlü bi orta saha gerekiyordu. Tolgay sakatlanmazsa ekici ile iyi bir ikili olur
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul geceleri beni benden aldı...... Yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle