Fenerbahçe'de 7.5 milyon euroluk fiyasko

Fenerbahçe'nin sezon başında 2.7 milyon Euro bonservis bedeliyle kadroya kattığı ve 4 yıllık imza atarak yıllık 1.2 milyon Euro ücret alan İsviçreli golcü Michael Frey, performansıyla hayal kırıklığı yaşatıyor.

Fenerbahçe'de 7.5 milyon euroluk fiyasko
Fenerbahçe'de 7.5 milyon euroluk fiyasko
GİRİŞ 11.02.2019 09:30 GÜNCELLEME 11.02.2019 09:32
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin sezon başında 2.7 milyon Euro bonservis bedeliyle kadroya kattığı ve yıllık 1.2 milyon Euro ücret alan İsviçreli golcü Michael Frey, performansıyla hayal kırıklığı yaşatıyor.

 

 

Oynadığı maçlarda vasat bir performans sergileyen İsviçreli golcü, sezon başında 3 milyon Dolar bonservis bedeliyle satılan Brezilyalı golcü Jose Fernandao'yu aratıyor. Frey, ne ileride top tutabiliyor ne de bitirici vuruşlara sahip.

Ligde 3 golü olan Frey, performansıyla sarı-lacivertli taraftarların da büyük tepkisini çekiyor. 24 yaşındaki futbolcu, Bursaspor ve Kayserispor maçında teknik heyet tarafından ileride oyunu tutması için alındı ancak girdikten sonra hiçbir varlık gösteremedi. Teknik heyet de Frey'in performansından memnun değil. Devre arasında İsviçreli golcü için olumsuz rapor verildi ancak Frey, zorunlu olarak takımda kaldı.

 

 

Sportif direktör Damien Comolli'nin transfer ettiği Frey ile sezon sonunda yolların ayrılması planlanıyor. Ancak Fransız futbol adamının 4 yıllık sözleşme imzaladığı İsviçreli futbolcuya gelen bir teklif de söz konusu değil.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 18
  • AliG 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizim halı saha ekibi bile bunlardan çok daha iyi oynuyor. Biz de her hafta maç yapıyoruz. üstüne para veriyoruz oynamak için. bunlar nasıl başarıyor bu kadar kötü olmayı anlamıyorum.
    Cevapla
  • Nur 5 yıl önce Şikayet Et
    Verilen paralara yazık... Ne lüzum var. Al yerli futbolcu. Nasılsa hiç ilerleme yok. Hiç olmazsa para ülke içinde kalır.
    Cevapla
  • Ramazan 5 yıl önce Şikayet Et
    Anlamadığım neden 4 yıl 1 yıllık 2 yıllık yap adam oynarsa uzat daha görmeden 4...5 yıl kontrat ondan sonra gordemcemdiye bidaha para ver
    Cevapla
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Barışın yerine freyi kiralık göndermeliydiler...
    Cevapla
  • öztürk 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu comolli hala fenerdemi. Hala kovulmadımı. Ne yüzsüz bi yaratık. Kendisini sorgulayın, bi araştırın. Transfer ettiği oyunculardan ne kadar komisyon almış. Menejer sanki. Adam ontane karpuz seçti getirdi. Hepside kabak çıktı. Sizce bu tesadüfmü. Utanmadan, sıkılmadan bide tazminatmı istiyo.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle