Rıdvan Dilmen'den kırmızı kart yorumu!

Fenerbahçe - Atiker Konyaspor maçının devre arasında Rıdvan Dilmen, NTV ekranlarında karşılaşmada VAR'a gidilen pozisyonları değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'den kırmızı kart yorumu!
Rıdvan Dilmen'den kırmızı kart yorumu!
GİRİŞ 16.02.2019 20:07 GÜNCELLEME 16.02.2019 20:09
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

İlk olarak Jailson'un yerde kaldığı pozisyonu yorumlayan Dilmen, "İnsan futboldan soğuyor, ben soğuyorum. Jailson'un pozisyonu penaltı değil. Belki de FIFA kurallarında penaltı, bilemiyorum, ben oyuncu gözüyle bakıyorum." sözlerini kullandı.

Martin Skrtel'e gösterilen sarı kartın doğru olduğunu belirten deneyimli yorumcu, "Skrtel'in pozisyonunda darbe yok. Darbe olsa, Konyasporlu futbolcu şu an hastanedeydi. Sarı kart doğru." dedi.

''ŞU POZİSYONUN DEMİRÖREN İLE NE ALAKASI VAR?''

Fırat Aydınus'un VAR monitörlerinden izleyip, Jahovic'e kırmızı kart göstermesini eleştiren Rıdvan Dilmen, "Jahovic için açık oturum, kapalı oturum yapıyorsun. Orada ayağı Türkiye'nin en hızlı oyuncusu Onyekuru kaçıramaz. Gidip bakmana rağmen kırmızı veriyorsun. Son haftalarda Ali bey ve Semih Bey konuştu. Şu pozisyonun Yıldırım Demirören ile ne alakası var?" şeklinde konuştu.

JAILSON'UN POZİSYONU 



JAHOVIC'İN POZİSYONU



SKRTEL'İN POZİSYONU

 

 

YORUMLAR 23
  • sacit 5 yıl önce Şikayet Et
    Sorun ne asıl söyleyeyim! Eğer hakem AYDINUS doğru kararı verip yahoviç'i atmasa idi şimdi (belki de rıdavan da dahil) tüm yorumcular hakemi suçluyor olacak ALİ Koç ta önümüzdeki videolu toplantısına bir pozisyon daha eklemiş olacaktı.
    Cevapla
  • metin 5 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun
    Cevapla
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Rıdvan haklı. Skrtel pozisyonu çok profesyonelce yapılan bir hareket.
    Cevapla
  • AliG 5 yıl önce Şikayet Et
    adamın ayağının illa kırılması mı lazım kırmızı kart için. fotoğrafları mevcut. gitsin baksın. adamın ayağı ne halde. bu kadar taraflı yorumcu görmedim yahu. inşaallah Fenerbahçe düşer de bizde sizin gibi yorumculardan kurtuluruz.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    tipik fernerli
    Cevapla
  • Samii 5 yıl önce Şikayet Et
    Kırmızı için illa birilerinin hastanelik olması gerekmiyor sen nasıl bir futbolcu eskisisin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle