Yanal, iki yardımcısını transfer için gönderdi!

Milli araya Sivasspor karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetle giren Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer çalışmaları için teknik direktör Ersun Yanal ve ekibi resmen devreye girdi.

Yanal, iki yardımcısını transfer için gönderdi!
Yanal, iki yardımcısını transfer için gönderdi!
GİRİŞ 16.03.2019 11:56 GÜNCELLEME 16.03.2019 12:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Göreve geldiği günden bu yana tüm transferleri bizzat kendisi yapan Comolli'den bu görevi devralan Ersun Yanal, raporunu verdiği ve "alınsın dediği" oyuncuların dışında herhangi bir transfer yapılmamasını talep etti ve süreçte bizzat devreye girerek aktif rol oynamaya başladı.

 

 

Uzun bir süredir takip edilen "geniş futbolcu listesindeki" futbolcular için şimdiden temaslara başlayan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal da 4 yardımcısından 2'sini Cuma günü İngiltere ve İspanya'ya gönderdi.

Belirlenen ve temasta olunan futbolcuları izlemek için iki yardımcısını İngiltere ve İspanya'ya gönderen Ersun Yanal, yardımcılarından gelecek olan rapor sonrasında taleplerini sarı-lacivertli yönetim ile paylaşacak. (Sporx)

 

 

YORUMLAR 2
  • alik 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın ersun hocam glaskov rangersden morelos transfer edilmeli.sağkanat solkanat santrafor iki ayağınıda kullanabilen joker bir oyuncu. mutlaka alınıp rahat edilmeli. golleri ve asistleri süper bir oyuncu.28 gol 12 asit yapan oyuncu 3 oyuncuya bedel. böyle oyuncuya verilen paranın 10 katı kazanılır.şampiyonluk ve kupa maçlarından elde edilecek gelirlerin yanında transferi de oldukça yükselecek kesin başarı için gerekirse sponsorlar ve taraftarlar bile maddi yardımda bulunurlar.
    Cevapla
  • zafer 5 yıl önce Şikayet Et
    alper potuk bitmiş oyuna girdi sivas gol attı.mehmet topal çıkınca jailson ve ekici girince fb şahlandı. sadık,zac,moses çok iyi oynuyor.valbuena ve dirar da olsaydı fb farklı yenerdi.burada maçı söküp almak öemli ise valbuene,moses,soldado,dirar,zac,jailson,ekici olmazsa olmuyor.bunlar takımın iskeleti maçı evirip çevirip alan kişiler.
    Cevapla