Fenerbahçe'ye Kolombiyalı golcü! Comolli gitti

Sezon başından bu yana gol sorunu çeken Fenerbahçe, Glasgow Rangers'ın Kolombiyalı golcüsü Morelos'u gündemine aldı. Comolli, İskoç ekibiyle şimdiden görüşmelere başladı.

Fenerbahçe'ye Kolombiyalı golcü! Comolli gitti
Fenerbahçe'ye Kolombiyalı golcü! Comolli gitti
GİRİŞ 19.03.2019 10:57 GÜNCELLEME 19.03.2019 10:57
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe transfer çalışmalarına erken start verdi. Tarihinin en kötü sezonunu geçiren ve bu sezon gol yollarında büyük sıkıntı çeken Sarı-Lacivertliler, gündemine Glasgow Rangers'ın Kolombiyalı golcüsü Alfredo Morelos'u aldı.

Teknik direktör Ersun Yanal ve Başkan Ali Koç'la görüşen sportif direktör Damien Comolli, 22 yaşındaki oyuncu için İskoç ekibiyle temasa geçti.

Yapılan bu görüşmeler İngiliz basınına da yansıdı. İngilizler 'Fenerbahçe, genç Kolombiyalının peşinde' başlığıyla haberi duyurdu.

8 MİLYON EURO İSTİYORLAR

2017 yılında Helsinki'den İskoç ekibine 1 milyon 200 bin euroya transfer olan 22 yaşındaki oyununun 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Glasgow Rangers, formasıyla bu sezon 25 maça çıkan Kolombiyalı 16 gol, 8 asistlik performans sergiledi. 1.77 boyundaki oyuncu, santrfor bölgesinin yanı sıra sağ ve sol kanatta da oynayabiliyor. Piyasa değeri üç milyon euro olan Morales için Rangers'in Fenerbahçe'ye kapıyı 8 milyon eurodan açtığı ancak Sarı-Lacivertliler'in 5 milyon euro önerdiği belirtildi. (Akşam)

YORUMLAR 11
  • alperen 5 yıl önce Şikayet Et
    morelossssssss gol makinesi.
    Cevapla
  • mehmetcik 5 yıl önce Şikayet Et
    morelos çok süper bi joker oyuncu. sağ kanat,sol kanat,santraforda oynayan çok yönlü iki ayağınıda iyi kullanabilen teknik ve yetenekli oyuncu. 28 gol 12 asist 40 golle oynuyor daha ne olsun şampiyonluk ve kupalar olsun.kesinlikle alınmalı. fb 3 oyuncu alacağına morelosu alsın yeter . fb 3 oyuncu aldı frey,slimani,benzia paralar boşa gitti. bu üç oyuncunun parasına 1 tane iyi al rahat et.
    Cevapla
  • Taraftar 5 yıl önce Şikayet Et
    Acaba kaç gol atmış gol atamıyan forvetlerden bıktık
    Cevapla
  • Yücel 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı Helsinkiden beri takip ediyorum . Lige adapte olursa çok gol atar . Pırpır diye tabir ettiğimiz forvet tiplerinden . Golcü bir oyuncu . Rangerstada bayağı gol attı . Gelirse faydalı olabilir yaşi daha genç
    Cevapla
  • salih tugra 5 yıl önce Şikayet Et
    Hangi parayla alcaksınız? Transfer yasağı yolda.
    Cevapla
  • kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen merak etme, biz alırız..
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    sen kendi takiminla ugras, sanane fenerbahce den !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle