Soldado: Sözleşmede uzatma maddesi var ama...

Fenerbahçe'nin İspanyol forvet oyuncusu Roberto Soldado, takımın durumu ve sözleşmesi hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

Soldado: Sözleşmede uzatma maddesi var ama...
Soldado: Sözleşmede uzatma maddesi var ama...
GİRİŞ 20.03.2019 18:24 GÜNCELLEME 20.03.2019 18:24
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Roberto Soldado, milli arayla ilgili, "Bizim içini güzel bir hafta, ligin en güzel dönemine giriyoruz. Bu iki hafta bizim için iyi olacak diye umuyorum. Milli Takımlardaki arkadaşlarımızın dönmesiyle daha iyi olacağız ve artık ligde daha yukarılara doğru tırmanmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

YENİ SÖZLEŞME TEKLİFİ YOK

İspanyol golcü Fenerbahçe'deki geleceği için; "Yeni sözleşme ile ilgili henüz bir gelişme olmadı. Bana teklif gelmedi. Sözleşmede uzatma maddesi var ama kalan maç sayısına göre otomatik olarak uzaması imkansız. Eğer sezon başını düşünseydim burada keyifli mutlu değildim ve kalmak istemezdim ama Ersun hoca beni hayata bağladı. Artık bu takıma katkı vermek istiyorum. Kalıp kalmama kararı sadece bana bağlı değil aileme de bağlı, onlara sormalıyım. Bu takımda bulunduğum sürece takıma katkı vermek istiyorum ve şu an önemli olan sahayı düşünmek. Ersun hocanın gelişiyle en önemlisi güvenimiz arttı. Fiziksel olarak rakiplerimizden daha fazla koşuyorduk ama en önemlisi güvenimiz geldi" diye konuştu.

VALENCİA'YA GİTMEM ZOR

Valenica Kulübü'nden 100. yıl kutlamalarına katılması için aldığı davete dair konuşan tecrübeli oyuncu, "Valencia'nın bu daveti çok güzel bir olay. Avrupa'nın büyük kulüplerinden biri ama kutlamalara gidip gidemeyeceğim henüz belli değil. Mehmet Topal sakatlığından ötürü gidebilecek fakat benim durumum antrenmanlardan ötürü belirsiz kararı hocam verecek." dedi.

ERSUN YANAL İLE RADİKAL DEĞİŞİMLER OLDU

Roberto Soldado, Ersun Yanal'ın takıma gelişiyle takımda büyük değişimler yaşandığını, takım olarak olumlu yönde etkilendikleri söyledi ve sözlerini şöyle sürdürdü; "Sezon başında hoca değişikliği ve yeni oyuncuların gelmesiyle ilk süreç iyi geçmedi ama Ersun Yanal hocanın gelmesiyle takım olarak %100'e yaklaştık Ersun hocayla radikal değişimler yaşadık. Umuyorum daha iyi olacağız ve en üst sırada bitireceğiz."

YORUMLAR 6
  • alik 5 yıl önce Şikayet Et
    soldado en kötü zamanında 5 gol 5 asisti var.bir zamanlar realmadridde,valensiada, villarealde harikalar yaratan oyuncunun haliyle yaşı da geçiyor 33 yaşına yaklaştı. buna da şükür. soldado maaşında indirime giderse 1,5 milyon euro 1 yıl daha opsiyon kullanabilir fb.
    Cevapla
  • Çamlica 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen kim Valensiya kim. Elin mahkum seni anca top toplayıcı yaparlar
    Cevapla
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    bu adam iyi olsa ispanyadan fenere gelir mi düşünün tarafsızca
    Cevapla
  • Fukara 5 yıl önce Şikayet Et
    Haberi bir okusaydın kardeş Valencia ya 100. yıl kutlamaları için çağırmışlar gel burada oyna diye değil o eski bir Valencia lı aynı Mehmet Topal gibi...
    Cevapla
  • doğru okuyucu 5 yıl önce Şikayet Et
    haberi iyi okuyunuz,transfer etmek için değil,100. yıl kutlamaları için çağırıyorlar...
    Cevapla
  • mahmut 5 yıl önce Şikayet Et
    futboldan öyle uzaksın ki... valencia transfer için değil. 100. yıl kutlamalarında gösteri maçı için çağrıldı. ondan bahsediyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle