Fenerbahçeli yıldızdan Galatasaray'a küfür!

Fenerbahçe'nin Faslı yıldızı Nabil Dirar'a ait olduğu iddia edilen Galatasaray ile ilgili küfürlü sözlerinin yer aldığı video sosyal medyayı salladı.

GİRİŞ 09.04.2019 11:56 GÜNCELLEME 09.04.2019 11:59
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesinde Nabil Dirar'a ait olduğu iddia edilen video sosyal medyaya damga vururken, Beyaz TV yorumcuları Ahmet Çakar ve Sinan Engin görüntüyle ilgili yorumlarda bulundu.

Dirar'ın Galatasaray ile ilgili küfürlü bir ifadesinin yer aldığı videoda, Faslı oyuncunun "Dirar Cimbom'un anasını s..." dediği duyuluyor.

"DİRAR'A 5 MAÇ CEZA VERİLMELİ"

Ahmet Çakar, bu görüntüler nedeniyle Dirar'a 5 maç ceza verilmesi gerektiğini söylerken; "Bu ülkede f... off dediği için oyundan atılan futbolcu varsa, Fatih Terim'e açıklamaları nedeniyle 10 maç ceza verildiyse, Dirar'a da küfürlü video nedeniyle gerekli ceza verilmeli. Bunun savunulacak bir tarafı yok. Bundan dolayı Dirar'a en az 5 maç ceza verilmeli." sözlerini kullandı.

SİNAN ENGİN: "TUZAĞA DÜŞÜRÜLMÜŞ"

Sinan Engin ise videoyu çekenin hatalı olduğunu belirtirken; "Öncelikli olarak bu Dirar videosunu çeken ve yayan suçludur. Dirar da suçludur ancak Dirar burada tuzağa düşürülmüştür. Dirar'ın yaptığı terbiyesizliktir. Fenerbahçe Kulübü, Dirar'ın ağzından bir açıklama metni yayınlamalı ve Galatasaray camiasından konu hakkında özür dilemeli" dedi.

"NABIL DIRAR DEĞİL KARDEŞİ"

Öte yandan videonun gündeme gelmesinin ardından Fenerbahçe taraftarları videonun Nabil Dirar'a değil de yine İstanbul'da yaşayan kardeşine ait olduğunu iddia etti.

 

 

YORUMLAR 20
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    bir fenerbahçeli olarak utandım çok ayıp. bir futbolcu ne dediğini bilecek. tuzaklara gelmeyecek.
    Cevapla
  • Körfez 5 yıl önce Şikayet Et
    adam ne dediğini bilmiyor ki, gs taraftarı da çevirip en büyük cimbom dermisin deseler yine söylerdi, resmen tuzak yapmışlar adama
    Cevapla
  • Murat91 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardesinin soyledigi icin Nabil neden ceza yiyecek. Birde soylemis olsada ordaki taraftarlar baskisiyla soylemistir, bizim ulkede yabancilardan turkce ogrenme sarti yok, onlarada ogretilen kelimeler hep kufur.
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    bu dirardan çok naniye benziyor
    Cevapla
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir Galatasaraylı olarak nabil dirar'ın annesi bizimde annemiz olur sonuçta annesine küfür etmiş oluyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle