F.Bahçe yönetiminin Ersun Yanal kararı!

Fenerbahçe'de hem puan hem de oyun olarak beklentilerin uzağında kalan Ersun Yanal'a yönetimden tam destek geldi.

F.Bahçe yönetiminin Ersun Yanal kararı!
F.Bahçe yönetiminin Ersun Yanal kararı!
GİRİŞ 18.04.2019 09:58 GÜNCELLEME 18.04.2019 09:58
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe yönetimi yeni sezonda da teknik direktör Ersun Yanal ile yoluna devam etmek istiyor. Başkan Ali Koç ve yöneticiler teknik direktör Ersun Yanal'ın geleceği hakkında yapılan spekülasyonları önemsemiyor.

Tecrübeli hocanın takımı bir seviyeye getirdiğine inanan Ali Koç ve kurmayları, gelecek sezon ki kadronun başında Yanal'ın bulunması konusunda hemfikir.

Bu sezon kalan 6 haftada hangi sonuçlar alınırsa alınsın, Yanal ile devam edilecek. Gelecek sezon ki performansa göre ise uzun süreli sözleşme yapılması da planlar dahilinde yer alıyor.

 

 

YORUMLAR 18
  • alparslan 4 yıl önce Şikayet Et
    adem denen hiçbir başkanı beğenmemiş. senin başkanla işin ne takım başarılı olsun yeter. bazı şeyler zoruna gidiyorsa burada işin ne. yok yine olmuyorsa takım tutmayıp oturacaksın burada mantıksız uyduruk yazılar yazmayacaksın. fb neden beter oluyormuş sen beter ol kötü söz sahibine aittir.
    Cevapla
  • aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    ersun hoca 1 sezonluk yeterli daha fazla hata yapmaya gerek yok.kurduğu kadrodar belli oynayamayanları hata yapanları oynatıyor mesela alper,memettopal,volkan,bunlar amatör takım oyuncusu gibi çok hata yapıyor.
    Cevapla
  • alik 4 yıl önce Şikayet Et
    Kameni, Volkan,Reyes, Roman, Skrtel, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Memet Topal,Tolga Ciğerci, Alper,Slimani, Ayew,Benzia Frey,Soldado kesinlikle gönderilmeli yada kiralanmalı. transferlerde yıllık ücret sınırı 2 milyon euroyu geçmemeli. isteyen oynar istemeyen gider.
    Cevapla
  • KaraKartal 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir Beşiktaşlı olarak bu habere çok sevindik, yerinde bir karar ; )
    Cevapla
  • irfan 4 yıl önce Şikayet Et
    Takım ligde kalırsa devam eder bu Fener ve Ersun hoca için büyük başarı sayılır. E tabiki kos koca Galatasaray' a yenilmeyip hakem sayesindede olsa beraber kalmayı başardığını da unutmamak lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle