Rizespor'dan Muriqi ve F.Bahçe açıklaması

Çaykur Rizespor Kulübü, Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia edilen Vedat Muriqi ile ilgili bir açıklama yayınladı.

Rizespor'dan Muriqi ve F.Bahçe açıklaması
Rizespor'dan Muriqi ve F.Bahçe açıklaması
GİRİŞ 25.04.2019 18:29 GÜNCELLEME 25.04.2019 18:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Çaykur Rizespor'un Vedat Muriqi ve Fenerbahçe açıklaması:

 

 

Futbolcumuz Vedat Muriqi ile ilgili asılsız transfer haberlerin yayınlanmasının kasıtlı olduğunu düşünüyor ve asıl amacın sporcumuzun motivasyon kaybı yaşamasına yönelik olduğundan endişe duymaktayız.

Sözleşmeli futbolcumuz Vedat Muriqi hakkında günlerdir bazı yayın organlarında yer alan asılsız transfer haberlerinin gerçekle hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. 

 

 

Sezonun sonuna yaklaşıldığı ve her puanın büyük önem taşıdığı bir süreçte sözleşmesi 2020 yılında bitecek olan futbolcumuz Vedat Muriqi için hiçbir kulüple görüşme yapılmamış olup kendisiyle uzun yıllar çalışma düşünce ve arzumuzda bir değişiklik bulunmamaktadır. 

YORUMLAR 4
  • mehmetcik 4 yıl önce Şikayet Et
    ezbere santrafor alınmaz.haziranda yeni sezon için önce hoca sonra antrenörler sonra gerekli mevkilere transferler yapılır.yini hoca 4-4-2 sistemi oynatacaksa morelos ve samatta gibi joker oyuncular alınmalı. çünkü bunlar hem kanatta oynuyor hem santraforda yani 4 kişilik oynuyorlar. buda gol yollarında avantaj demektir.skov ve komliçenko aynı joker golcüler.lukdejong ve habib dialoda olabilir.bunların bonservisleri 3 ila 4 milyon euro civarında gol makineleri.bu nlardan herhangi ikisi alınırsa fb çok rahat eder. gol sorununu kesinlikle çözer.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    FB nin ağırlığını kaldıracak futbolcu değil. boş ve fos bir transfer olur. 3-4 yıl parasının alıp yatar. ali koç beceremedin bu işi bırakman en hayırlısı.
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçenin altyapısı rizespor
    Cevapla
  • Serdar 4 yıl önce Şikayet Et
    çöp bi transfer olur sezonda 10 gol atan hemen 3 büyüklere sonra takımlar neden borclanıyor
    Cevapla