Lucescu F.Bahçe'yi istiyor! Amaç: Tarihe geçmek

Rumen teknik adam Mircea Lucescu, gelecek sezon Fenerbahçe'yi çalıştırmak ve İstanbul'un 3 büyüğünde de şampiyonluk yaşayan tek yabancı teknik adam olarak tarihe geçmek istiyor.

Lucescu F.Bahçe'yi istiyor! Amaç: Tarihe geçmek
Lucescu F.Bahçe'yi istiyor! Amaç: Tarihe geçmek
GİRİŞ 11.05.2019 12:15 GÜNCELLEME 11.05.2019 12:17
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Romanya basınından Fenerbahçe ile ilgili ilginç bir iddia gündeme geldi. Romanya'nın spor kanalı Sport Pro-TV'de yer alan habere göre; Mircea Lucescu gelecek sezon Sarı-Lacivertli takımı çalıştırmak ve İstanbul'un 3 büyüğünde de şampiyonluk yaşayan tek yabancı teknik adam olarak tarihe geçmek istiyor.

Daha önce Galatasaray ve Beşiktaş'ta görev alan Rumen hoca, Kasımpaşa-F.Bahçe maçını Sarı-Lacivertli kulübün başkanı Ali Koç ile birlikte izlemişti. 73 yaşındaki çalıştırıcının bu karşılaşmalarda bol bol not alması da dikkatlerden kaçmamıştı.

İYİ BİR DÖNÜŞ YAPACAKLAR

Mircea Lucescu, son verdiği röportajda F.Bahçe ilgili şu ifadeleri kullanmıştı: F.Bahçe, Türk futbolunun lokomotif takımlarından birisidir ve unutulmasın ki bu ligin dişli bir Fenerbahçe'ye ihtiyacı vardır. Güçlü bir Fenerbahçe, güçlü bir Galatasaray, güçlü bir Beşiktaş, güçlü bir Trabzonspor'dur aynı zamanda. Süper Lig'in imajı için bu gereklidir. Bakın, Fenerbahçe bu sene iddiasını erken kaybetti. Ne oldu! Şu anda yarışın içinde onlar da olsa, düşünsenize ne kadar renkli olurdu. Önümüzdeki sene iyi bir dönüş yapacaklardır.

KALAN 3 MAÇ ÇOK ÖNEMLİ

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da yeni sezonda takımı Lucescu'ya emanet etmek istiyor. 73 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı, S.Bükreş ve Dinamo Bükreş'ten gelen teklifleri "Kariyerimde çalıştığım takımı bir daha çalıştırmam" diyerek geri çevirmişti. Tecrübeli çalıştırıcının bu prensibine sadık kalırsa Beşiktaş'ın teklifini geri çevirme ihtimali de bulunuyor. Yanal'ın F.Bahçe'de kalıp kalmayacağı ise Sarı-Lacivertli takımın kalan 3 karşılaşmada göstereceği performansa bağlı olduğu yorumları yapılıyor. (Akşam)

 

 

YORUMLAR 5
  • Akış 4 yıl önce Şikayet Et
    Loçesko pes etmiyo.la git
    Cevapla
  • Öztürk 4 yıl önce Şikayet Et
    İki İstanbul takımını şampiyon yapıp üçüncüsünü şampiyon yapamayan hoca olarak tarihe geçersin artık.
    Cevapla
  • davut.com 4 yıl önce Şikayet Et
    bu sefer fener kesin küme düşer garanti
    Cevapla
  • beyaz selim 4 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe deneme tahtasimı başka kapıya ihtiyar..
    Cevapla
  • antipas 4 yıl önce Şikayet Et
    78 yaşındaki Aragones ile çalışan Fener beni garanti ister diye düşünmüş belli ki...
    Cevapla