Fenerbahçe kabusu bitirdi!

Son 4 maçta Akhisarspor karşısında galibiyet hasreti çeken Fenerbahçe, evinde rakibini 2-1 yenerek bu kötü grafiğe son verdi.

Fenerbahçe kabusu bitirdi!
Fenerbahçe kabusu bitirdi!
GİRİŞ 11.05.2019 21:10 GÜNCELLEME 11.05.2019 21:10
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Süper Lig’de bu sezon istenen performansı bir türlü sergilemeyen Fenerbahçe, evinde ağırladığı Akhisarspor’u 2-1 mağlup etti.

Bu sonucun ardından Ege temsilcisi 7 yıl aradan sonra Süper Lig’e veda ederken, Fenerbahçe de bu galibiyetle rakibi karşısında sergilediği kötü grafiğe son verdi. Sarı-lacivertliler, 2017-2018 sezonunda deplasmanda rakibine 1-0, evinde de 3-2 mağlup olmuştu. Geçen sene Diyarbakır’da oynanan Türkiye Kupası finalinde de rakibine 3-2 mağlup olan Fenerbahçe, kupaya uzanamamıştı.

Bu sezonun ilk devresinde Manisa deplasmanında rakibine 3-0 gini farklı bir skorla yenilen sarı-lacivertliler, 4 maç aradan sonra güldü. Akhisar karşısında en son galibiyetini 9 Nisan 2017 tarihinde alan Fenerbahçe bu akşam aldığı galibiyetle 763 gün sonra rakibi karşısında 3 puan aldı.

YORUMLAR 8
  • alik 4 yıl önce Şikayet Et
    fb haftaya 43 puanla 6. sıraya yükselecek. düşer vb. diyenlere kapak olsun. fetöcü galatasaraylılar fenerbahçenin düşmesi için çok çabaladı ama beceremediler. çünkü hileleri ayaklarına dolaşıyor. şampiyonda olamıyacaklar.başakşehir yenecek ve şampiyon olacaktır.
    Cevapla
  • arslan 4 yıl önce Şikayet Et
    çift ön libero olnuyor.fb topal çıkıp tek ön liberoya dönünce birçok gol pozisyonu üretti. soldado penaltıyı kaçırmasa maç 5-0 biterdi.penaltı kaçırması kırılma noktasıydı.ersun hocanın topalı çıkarıp mosesi alması en olumlu hareketti.haftaya elmas yoksa zac oynamalı.
    Cevapla
  • fenerli 4 yıl önce Şikayet Et
    bravo bize bu sezon bütün hayellerimiz gerçekleşti akhisarı yendik
    Cevapla
  • Adam 4 yıl önce Şikayet Et
    Akhisar kümeye
    Cevapla
  • Turan 4 yıl önce Şikayet Et
    Etme bulma dünyası, şampiyonluktan edenin cezasını kes ki bir daha ötmesin,,
    Cevapla
  • ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    yaşasın Fenerbahçe şampiyon oldu oleey
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle