Ali Koç'tan Galatasaray patlaması!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Çaykur Rizespor - Galatasaray maçındaki hakem kararlarına yönelik konuşma yaptı.

GİRİŞ 11.05.2019 22:09 GÜNCELLEME 11.05.2019 22:52
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Akhisarspor'u yendikleri maçın ardından Çaykur Rizespor - Galatasaray karşılaşmasındaki hakem kararlarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Sarı-lacivertlilrin başkanı Ali Koç, "Türk futbolu açısından sıkıntılı bir gün geçirdik. Üzücü, endişe verici ama malumun da ilanı. Ben her zaman bu sistemin temizlenmesi gerektiğini üstüne basa basa söylüyordum. Sistemin kokuşmuş olduğunu, teknolojiye rağmen ne kadar kurgulanmış olduğunu görüyorsunuz." dedi.

"SÖZÜN BİTTİĞİ YER"

Ali Koç daha sonra "Türk futbolu bu zihniyetten arınmalı. Tablo ortada. Halkın, kamuoyunun tepkileri de ortada. İnsanların tuttukları takımdan bağımsız olarak söyledikleri ortada. Bu sistem böyle devam etmemeli. Bu sistem temizlenmeli. Tepki bir şey değiştirmiyor ama Türk futbolu ayağ kalkmalı. Türk futbolu kendini temizlemeli. Adil rekabetin olabileceğini göstermeliyiz. Hata olur ama hata var, hata var. Hatadan öte bir durumdan bahsediyoruz. TFF, adil rekabeti sağlayacak en önemli kurumdur. Futbolun ne kadar gerginlik yarattğını, ayrıştırıcı konumda olduğunu, nefret tohumlarının ekildiğini üzülerek görüyoruz. Sanırım Rize'de yaşanananlar sözün bittiği yer." diye konuştu.

"TÜRK FUTBOLU TEMİZLENMELİ"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç "İnandığımı söylemeye devam edeceğim. Türk futbolu temizlenmeli, hazır seçim varken, futbolu geliştirecek, adaleti sağlayacak, marka değerini arttıracak birileri gelmeli. Konuyla ilgili uzmanlar göreve gelmeli. Çok merak ediyorum bu hatalarla ilgili nasıl açıklamalar olacak. Yorumcular formalarını çıkarak adil bir şekilde nasıl yorum yapacaklar merak ediyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

SEMİH ÖZSOY: "20 YILDIR OYNANAN OYUNUN SON PERDESİ"

Fenerbahçe İkinci Başkanı Semih Özsoy, Akhisarspor'u yendikleri karşılaşmanın ardından Çaykur Rizespor - Galatasaray maçına yönelik açıklamalar yaptı.

Abdurrahim Albayrak'ın "Bildiklerim var, zamanı gelince konuşacağım" şeklindeki sözlerinin hatırlatılması üzerine Semih Özsoy, "Onlarda bir kültür ve gelenek. Ersun Yanal'ın dediğine katılıyorum, kara, kapkara gece. Türk futbolu için utanç verici bir gece. Biz geldiğimizden beri temiz futbol dedik. Bugün 20 yıldır oynanan tiyatronun son perdesiydi. Mühür oldu, dünya gördü, Türkiye gördü. Takımlar değişse bile 17 takımın emeğinin nasıl çalındığını gördük. Ne diyeceğimizi artık bilemiyoruz. Konuşacağız, konuşacağız ta ki şampiyon olana kadar. Muhtemelen Abdurrahim Bey konuşmayacaktır. Şampiyon olurlar mı bilmiyorum ama sürekli" ifadelerini kullandı.

Ezeli rakipleri Galatasaray hakkında da konuşan Özsoy, "Şampiyonlukta, posterde gördüklerimiz vardı, bu sene o postere kimi sokacaklar merak ediyoruz. Fenerbahçe önderliğinde temiz futbol adına neler yapabileceğiz, düşüneceğiz. TFF'de seçim var, bir değişim için artık gerekenler yapılmalı. Bugün Başakşehir'e oluyor, Beşiktaş'a oluyor yıllarca da bize oldu. Demek sürekli bir takımın şampiyon olunması isteniyor. Söyleyecek çok şey var ama lafın fayda etmediği olay. Bugün Rize'nin hakkı yendi, geçen hafta da başkasının. Tekrar söylüyorum, bakalım bu sene şampiyonluk posterlerinde kim olacak." şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR 65
  • Aglot 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu konularda en son yorum yapacak takımdır Fenerbahçe. Siz önce gidin ts nin kupasını verin.
    Cevapla
  • Yakup efe 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen önce kendi işine kulübüne takımına bak senin başkanın yanında yardımcılık idarecilik yaptığın 6 yıl içerisinde fener atana kadar bitmeyen uzatma dakikalarını unutmadık herkes işine baksın kendini eleştirmesinler attığı taklanın haddi hesabı yok kulübü ne hale getirdin allahtan alt sıradaki takımlar son haftalarda birbirleriyle oynuyorda ligde kalabildin seneye de aynısı olacak aziz Yıldırımın ahı tuttu
    Cevapla
  • Gercek Tektir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne ya galatadaray dusmanligi gozlerini o kadar korlestirmiski adamlar 24 saat galatasaray ile yasiyorlar bu sezon 2 galatasaray beraberligini nasil aldiklarini hatirlamadan yuzsuzce aciklama yapiyorlar insanda biraz utanma olur.
    Cevapla
  • İSKENDERUN LU GS 4 yıl önce Şikayet Et
    sen kendi işine takımına bak.sen kendi maçlarındaki hatalara bak ali koç
    Cevapla
  • Erkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen once kendi isine bak ali koc feneri ne hale getirdigin belli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle