'Fenerbahçe'ye borcum var! Gelecek sezon...'

Bu sezon sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe'ye fayda sağlayamayan Tolga Ciğerci, sarı lacivertlilere borçlu olduğunu söyledi.

'Fenerbahçe'ye borcum var! Gelecek sezon...'
'Fenerbahçe'ye borcum var! Gelecek sezon...'
GİRİŞ 13.05.2019 13:30 GÜNCELLEME 13.05.2019 13:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sakatlığı nedeniyle bu sezon forma giyemeyen Tolga Ciğerci, önceki gün Fenerbahçe U21 Takımı'nın Akhisar'la oynadığı karşılaşmada oynamıştı.

 

 

Sakatlıktan kurtulan tecrübeli futbolcu, "Fenerbahçe'ye borcum var. Gelecek sezon şans verilmesi halinde bu takım için elimden geleni yapacağım. Bu sezon olduğu gibi para konusunda da herhangi bir konuşmam olmayacak" dedi.

Tolga'nın kısa bir süre önce Başkan Ali Koç'a, Fenerbahçe'ye borcu olduğunu söylediği ve sözleşme istediği bildirildi. Bu sezon olduğu gibi herhangi bir rakam konuşmayacağını söylediği kaydedildi.

 

 

21 Yaş Altı Ligi'nde sarı-lacivertli takımın Akhisarspor'la karşılaştığı maçta genç takımın kadrosunda yer alan Tolga, ikinci yarıda Batuhan Yılmaz'ın yerine oyuna girerek 1 yıllık resmi müsabaka hasretini sona erdirmişti.

10 gündür A takımla çalışmalara başlayan Tolga, ismi Türkiye Futbol Federasyonuna bildirilmediği için Spor Toto Süper Lig'de forma giyemiyor. (Sporx)

YORUMLAR 4
  • Samii 4 yıl önce Şikayet Et
    Borcun morcun yok bavulunu al git.
    Cevapla
  • serhat 4 yıl önce Şikayet Et
    hasan ali,elif elmas,volkan ,mehmet ekici,mehmet topal hariç herkese güle güle denmeli.
    Cevapla
  • Bjkli 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu yıl aldığı para yetmedi
    Cevapla
  • ARKADAŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    borcum var diyerek yerini garantiliyor fenerin parası çok birazdaha ye koçum.
    Cevapla