F.Bahçe'den, G.Saraylı çocuk için açıklama!

Fenerbahçe Kulübü, bugün sosyal medyada Galatasaraylı bir çocuğun sarı-kırmızılı hırkasının ters giydirilmesi hakkında açıklama yaptı. Kulüp, konunun kendileriyle ilgili olmadığını belirtirken, "Bugüne kadar binlerce çocuğumuz stadımızdan mutlu ayrılmıştır. Kapılarımız bütün miniklerimize sonuna kadar açıktır" ifadelerini kullandı.

F.Bahçe'den, G.Saraylı çocuk için açıklama!
F.Bahçe'den, G.Saraylı çocuk için açıklama!
GİRİŞ 15.05.2019 18:11 GÜNCELLEME 15.05.2019 18:11
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin resmi Twitter hesabından yaptığı açıklama şu şekilde; 

 

 

Bugün sosyal medyada oluşturulmaya çalışılan suni gündem üzerine bir bilgilendirme yapma gerekliliği doğmuştur. Kulübümüz tarafından gerçekleştirilen stat ve müze turuna katılan bir çocuğumuzun fotoğrafı üzerinden yanlış bir algı yaratılmaktadır.

Uzun süredir gerçekleştirdiğimiz stat ve müze turlarında birçok takım taraftarları çocuğumuz rahatlıkla ve mutlulukta geziye katılmakta, Fenerbahçemiz ile tanışmakta, tarihimizle buluşturulmaktadır.

 

 

Bugüne kadar stadımızı gezen binlerce çocuğumuz hiçbir engel ve sorunla karşılaşmadan stadımızdan mutlulukla ayrılmıştır.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, hangi takımı tutarsa tutsun, tüm çocuklarımız bizim çok özel ve önemlidir; çocukların yer aldığı her konu ve organizasyon da en hassas noktamızdır.

Bu noktada Galatasaraylı çocuğumuzun yaşadığı söylenen 'kıyafetini ters giydirme' konusunun kulübümüz ile kesinlikle bir ilgisi bulunmamaktadır.

Ancak söz konusu turlarda bu tip olayların bir daha yaşanmaması için kulübümüz dışında turlarda görev alan üçüncü parti yetkili ve ilgililere de gerekli uyarılar yapılacaktır.

GALATASARAY BAŞAKŞEHİR MAÇINA DAVET ETTİ

Galatasaray yönetimi, Duhan Emir ve ailesine ulaştı. Pazar günü Başakşehir ile oynanacak şampiyonluk maçını Duhan Emir ve ailesi Türk Telekom Stadyumu'nda izleyecek.

YORUMLAR 5
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Duhan Emir♡
    Cevapla
  • dogrudur 1454 4 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahcenin oldugu heryer niye sorunlu
    Cevapla
  • Zttk 4 yıl önce Şikayet Et
    Şeytana bile pabucunu ters giydirir bunlar. : )
    Cevapla
  • Fikri 4 yıl önce Şikayet Et
    Maçları takım tutmayı din edinene yazıklar olsun
    Cevapla
  • gokmen 4 yıl önce Şikayet Et
    rezillik diz boyu evvela baskanlari her mikrofon ve tvde sonra bu rezillik yeter artik fbliler uzuluyir
    Cevapla