Aziz Yıldırım'ın 'Fener Ol' sözleri asılsız çıktı!

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın "Bu kulübe hayatımı verdim, 'Fener Ol'a destek vermem" sözlerinin asılsız olduğu ortaya çıktı.

Aziz Yıldırım'ın 'Fener Ol' sözleri asılsız çıktı!
Aziz Yıldırım'ın 'Fener Ol' sözleri asılsız çıktı!
GİRİŞ 16.05.2019 12:38 GÜNCELLEME 16.05.2019 14:27
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de kulüp tarihinin en önemli bağış organizasyonu olan 'Fener Ol' için taraftarlar ve iş adamları önemli katkılar yaparken, eski başkan Aziz Yıldırım'ın bu kampanyaya destek olmayacağı iddia edildi. Ancak bu iddianın asılsız olduğu ortaya çıktı.

Sarı-lacivertli kulübe 20 yıl başkanlık yapan Aziz Yıldırım'ın Fener Ol kampanyasına bağış yapmayacağı öne sürüldü. Aziz Yıldırım'ın bu kararını "Bu kulübe hayatımı verdim, 'Fener Ol'a destek vermem" şeklindeki sözlerle açıkladığı ortaya atıldı. Ancak Aziz Yıldırım'ın böyle bir açıklamasının olmadığı ve sosyal medyada dolaşan bu sözlerin asılsız olduğu ortaya çıktı.

 

 

55 MİLYON TL TOPLANDI

Bu arada Acun Ilıcalı önderliğinde Fenerbahçe WinWin kampanyası kapsamında Türkiye genelinde iki günde 123 bin forma satıldığı ve 950 bin SMS atıldığı duyuruldu. Açıklanan verilerin ardından 55 milyon 900 bin TL toplandığı belirtildi. Öte yandan Acun Ilıcalı'nın organizasyonun ardından da forma satışlarının ve SMS'lerin devam ettiği, binlerce taraftarın hala sarı-lacivertli kulübe destek olduğu öğrenildi. (Sporx)

YORUMLAR 27
  • gs1905 4 yıl önce Şikayet Et
    ''beter ol fener''
    Cevapla
  • Momedo 4 yıl önce Şikayet Et
    Zekat mı değil heba. Sadakamı değil heba. O kadar acınası 1 durum vallahi Türkiyedeki (herkes ailr akraba yaşadığı köy ilçe il ülke de ki fakir yetim aç susuz hasta kimsesizden mesuldur) ihtiyaç sahipleri başta olmak üzere bütün dünya mazlumlarının açların susuzların yetimlerin canı sıcak ekmek haşlanmış yumurya çekenlerin hakkı var üzerimizde.
    Cevapla
  • benden bu kadar 4 yıl önce Şikayet Et
    Futbolu ve klübünü fetöye telim etmeyip hapis yatmayı göze alan büyük başkan.Her ne kadar son 3 sene yanlışlıklar yapsanda delikanlı adamdı
    Cevapla
  • yetkisiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar koca Fb yi yedi doymadı şimdi gözünü saf vatandaşın cebine dikti ver mehteri
    Cevapla
  • KADİR44 4 yıl önce Şikayet Et
    beyin yoksunu kişiler çok maalesef
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle