Eljif Elmas'a resmi talip! Eski G.Saraylı aracı oldu

Galatasaray'ın eski oyuncularından Pandev, Inter'in Eljif Elmas'ı istediğini ve transfer için aracı olduğunu söyledi.

Eljif Elmas'a resmi talip! Eski G.Saraylı aracı oldu
Eljif Elmas'a resmi talip! Eski G.Saraylı aracı oldu
GİRİŞ 17.05.2019 16:50 GÜNCELLEME 17.05.2019 17:02
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Avrupa'nın devlerini peşine takan yıldız adayı Eljif Elmas için, milli takımda kaptanlığını yapan Galatasaray'ın eski oyuncusu Goran Pandev'den transfer açıklaması geldi.

Goran Pandev, Inter'in Eljif Elmas'ı istediğini söylerken, oyuncunun transferi için İtalyan ekibi adına aracı olduğunu söyledi.

Inter'in kendisine Eljif'i sorduğunu belirten Galatasaray'ın eski ismi, "Inter yöneticisi Marotta ile konuştum ve bana Eljif Elmas'ı sordu. İki tarafla temasa geçtim ve görüşmelerine aracı oldum. Eljif'i Inter formasıyla görmek isterim" ifadelerini kullandı.


"CONTE GELECEK, ELJİF İÇİN ÇOK UYGUN"

Eljif'in Inter'e gitmesini öneren Pandev, "Inter, Eljif için güzel bir seçenek. Özellikle de yeni teknik direktör olacak Antonio Conte'nin 3-5-2 dizilişi de Eljif için en iyi sistem. Ama Eljif Elmas'ın peşinde büyük kulüplerin olduğu bilgisini duydum. Ben üzerime düşeni yaptım, şimdi Inter'in teklifini kabul edip etmemek aileye kalmış" dedi.

FENERBAHÇE 15 MİLYON EURO İSTİYOR!

İngiltere ve İtalya'da talipleri olan 19 yaşındaki oyuncu için Fenerbahçe'nin 20 milyon euroluk bonservis bedeli belirlediği konuşuluyor. Bu sezon Fenerbahçe'de 39 maçta 2400 dakika süre alan Eljif, 3 kez ağları sarstı.

 

 

YORUMLAR 4
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçenin bu duruma gelmesinin sebebi Gezi parkından sonra Fenerbahçeye,Trübünlere Siyasetin Sokulmasıdır! Yıllarca Fenerbahçe trübünlerinde Futbolu bırakıp Pkk,lı Berkin ,Berkin diye sloğan attılar! Erdoğana küfrettiler!...Şimdi Ligde Küme Düşmemeye Oynayan Fenerbahçe Futbola Siyaset Sokmanın bedelini ödüyor! .
    Cevapla
  • Turan 4 yıl önce Şikayet Et
    İşte gs cenahı böyle çalışıyor. Rakipleri deki en iyileri almaya çalışırlar, alamazlarsa karalama kampanyası,, karalama yetmezse takımıyla arasına girer o oyuncuları takımından uzaklaştırırlar,, en son çare aracı ya da kulüp bulup oyuncuyu takımından ayırırlar,,, son 20 yılın analizini yapın, göreceksiniz bütün gerçeği,,
    Cevapla
  • bayırbucak 4 yıl önce Şikayet Et
    paronaya kötü bir şey en yakın zamanda pisikologa görün ibb nin ücretsiz pisikologları var eğer istanbulda yaşıyorsan
    Cevapla
  • mustafa beybas 4 yıl önce Şikayet Et
    aynı fenerbahçe gibi, ne tuhaf benzerlik,,allah,allah.....
    Cevapla