Bonservissiz geliyor! Bavullarını topladı bile...

Fenerbahçe'nin listesinde yer aldığı iddia edilen Neven Subotic, Fransız ekibi Saint Etienne'den gelen yeni sözleşme teklifine olumsuz yanıt verdi ve bavullarını toplamaya başladı.

Bonservissiz geliyor! Bavullarını topladı bile...
Bonservissiz geliyor! Bavullarını topladı bile...
GİRİŞ 18.05.2019 10:09 GÜNCELLEME 18.05.2019 10:39
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Neven Subotic, Fransız ekibi Saint Etienne'den gelen yeni sözleşme teklifini reddetti. Sözleşmesinin bitimine 1 ay kala ayrılmaya karar veren tecrübeli savunmacı, şimdiden valizlerini toplamaya başladı.

 

 

BONSERVİS BEDELİ YOK

Subotic'in sezon başında daha iyi bir kulüp bulamadığı için Saint Etienne'ye geldiği ancak şimdi Bundesliga'dan teklifler almaya başladığı ifade edildi.

 

 

Fenerbahçe ile anılan ve sakatlık sorunları yaşayan Sırp stoper, yeni sezonda istediği takıma bonservis bedeli olmadan imza atabilecek.

Subotic, 2008'de Dortmund'a transfer oldu. 2017'ye kadar Neven Subotic, bir dönem Köln'de kiralık olarak forma giydikten sonra yeniden Dortmund'a döndü. 30 yaşındaki Subotic, bu sezon Saint Etienne'de şans bulduğu 28 resmi maçta 1 gol kaydetti.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 5
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç nasıl bir uğursuzsun geldin külüp çöktü...
    Cevapla
  • Kayseri 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle almanlar lazim ayrica önliberoda olan oyuncularin fizik gücü yüksek tek topu yapabilen oyuncu olmalari lazimki kanatlar calissin
    Cevapla
  • Aga 4 yıl önce Şikayet Et
    Transfer dönemi yaklaştıya artık fenerin transfer etmediği futbolcu kalmaz. Ancak bir sorun var. Yardım toplayan bir kulüp nasıl transfer yapacak. Gerçi bonservis ücreti ödemeyecekmiş. Belkide futbolcu hayrına oynar.
    Cevapla
  • cennes 4 yıl önce Şikayet Et
    bonservis yoksa imza parasi verirlermerak etme degeri 1 ise 3 verirler adam sakatmis
    Cevapla
  • Akıncı Imam 4 yıl önce Şikayet Et
    Güzel transfer. Kendini kanıtlamış biri.
    Cevapla