Almanlar duyurdu! "F.Bahçe ile anlaştı"

Süper Lig'de önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmanın peşinde olan Fenerbahçe'nin, Alman golcü Max Kruse ile anlaştığı iddia edildi.

Almanlar duyurdu! "F.Bahçe ile anlaştı"
Almanlar duyurdu! "F.Bahçe ile anlaştı"
GİRİŞ 19.05.2019 09:58 GÜNCELLEME 19.05.2019 09:58
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Alman basınında yer alan haberlere göre 31 yaşındaki santrafor kulübüyle anlaşıp serbest kaldı. Werder de kaptanının ayrıldığını resmen doğruladı. 

Alman basını, Bundesliga'da Werder Bremen formasını 36 maçta giyip 12 gol atan, 14 de asist yapan Kruse'nin Fenerbahçe'ye bedelsiz gideceğini, yıllık 2 milyon euro maaş alacağını öne sürdü. 

Max Kruse'yi teknik direktör Ersun Yanal'ın kanatlarda ve forvet arkasında da oynadığı için tercih ettiği belirtildi. Bu arada Fenerbahçe, Marsilya'nın Kamerunlu golcüsü Clinton N'Jie için de girişimde bulundu.

YORUMLAR 14
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne içyon kardeş sen bahsettiğin adam ronaldo adamın 35 golden aşağısı yok tabiki edecek
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    24 yada 26 yasinda olacak degildi ya! Copleri topluyoruz kendimi bildim bileli. Saraybosna da bir futbolcu 30 yasina gelince Turkiyeye transfer vakti gelmis diyorlar malesef boyleyiz. Amac avrupa takimi yapmak degil para yikamak bizimkilerin isi......
    Cevapla
  • İmam43 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç para yetmezse biraz daha toplayın.Benbbu sene fitre ve zekâtımı f.b vereceğim.
    Cevapla
  • salih tugra 4 yıl önce Şikayet Et
    ikinci Frei vakasi yolda desenize. Hadi dayanin fener ol butonuna.
    Cevapla
  • Gurbetci BJK 4 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler fb. Cekemeyenler olumsuz yorum yapmis. Ulkemizin durumu ortada tff ve hizmetkarlari futbolu ulkemizde batirdi. Isi bilen oyuncular avrupadan gelirse hakemler ve tff hile yapamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle