Ersun Yanal'ın Volkan Demirel ısrarı

Fenerbahçe yönetiminin isteksiz tavrına rağmen, tecrübeli hoca "Onu bir kaleci olarak değil takımın ruhu olarak düşünün" deyince sözleşme imzalanmasına karar verildi.

Ersun Yanal'ın Volkan Demirel ısrarı
Ersun Yanal'ın Volkan Demirel ısrarı
GİRİŞ 18.07.2019 09:19 GÜNCELLEME 18.07.2019 09:19
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sonunda Volkan Demirel muradına erdi. Sözleşmesi biten ve Türkiye'de asla başka bir takımın formasını giymeyeceğini söyleyen tecrübeli yıldız, sezon açılmasına rağmen yönetimden beklediği haberi bir türlü alamıyordu. 

Teknik direktör Ersun Yanal, Volkan'ın takıma ağabeylik yapacak önemli bir figür olduğunu söyleyip yönetimi ikna etti. Ali Koç yönetimi, aslında Volkan konusunda büyük kararsızlık yaşıyordu. İlerlemiş yaşının yanı sıra adının sıkça polemiklerle anılır olması yönetimi rahatsız ediyordu.

Boş sözleşmeye imza

Ancak takıma geri dönen Emre Belözoğlu ile birlikte Volkan'ın önemli bir görev üstleneceğini söyleyen Yanal yönetime "Siz onu bir kaleci olarak düşünmeyin. O bu takımın ruhu. Onun hırsı ve saha dışındaki ağabeyliği bize çok şey katacaktır" dedi. Bu istek üzerine yönetim de Volkan Demirel ile bir sene daha yola devam etmeye karar verdi. Volkan Demirel ile takımın Avusturya yolculuğu öncesi sözleşme imzalanacak ve tecrübeli oyuncu da kafileyle birlikte kampa gidecek. Yönetimden herhangi bir para talep etmeyen Volkan Demirel'in boş sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

Fener sıkı çalışıyor

Yeni sezon hazırlıklarını Samandıra'da sürdüren Fenerbahçe dün de kondisyon ağırlıklı çalıştı. Teknik direktör Ersun Yanal nezaretindeki idmanda sarı-lacivertliler top kapma, pas ve hücum çalışmaları yaptı. İdman, bireysel çalışmalarla tamamlandı.

YORUMLAR 6
  • dogru söz 4 yıl önce Şikayet Et
    takima ruh emre volkan....
    Cevapla
  • kılıçaslan 4 yıl önce Şikayet Et
    fos volkan demirel ısrarı. öyleyse bi sene daha şampiyon olamıyacak fb. 4 yıldır kupa yok başarısızlık paralar boşa gidiyor.hatalar zinciri bitmiyor. gençlere önem vermeyen kaybeder. ersun yanal hocanın gidişi yakın gibi görünüyor.belkide gençlere önem veren sergen yalçın hoca gelebilir.
    Cevapla
  • Talat Dinçer 4 yıl önce Şikayet Et
    Volkan Demirel Türkiye'nin en iyi kaleculerindendir
    Cevapla
  • ARKADAŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    iyice şaşırdınız Rıdvanıda acunuda getir ersun onlar takıma taktik versin sende birşeyler ögrenirsin
    Cevapla
  • Efe 4 yıl önce Şikayet Et
    Ersun boş adam. Altan ı Harun u küstürecek. Volkan abilik yapacak son kişi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle