F.Bahçe'ye veda etti! Rekor bedelle gidiyor

Fenerbahçe'nin Makedon yıldızı Eljif Elmas, takımının Avusturya kamp kadrosunda yer almadı. 19 yaşındaki orta saha, pazartesi günü İtalya'ya gidecek ve sağlık kontrollerinden geçecek.

GİRİŞ 21.07.2019 14:29 GÜNCELLEME 21.07.2019 14:48
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin kamp çalışmaları için Avusturya'ya gittiği anlarda Eljif Elmas da Samandıra'da bulunan kulüp tesislerinden ayrıldı. Takım arkadaşlarıyla vedalaşan 19 yaşındaki Makedon futbolcu, Instagram'dan da bir veda görüntüsü paylaştı.

 

 

Pazartesi günü İtalya'ya gitmesi beklenen Eljif Elmas'ın sağlık kontrollerinden geçerek Napoli'nin kampına katılacak.

BONSERVİS BEDELİ 18 MİLYON EURO

İtalya'nın Il Mattino gazetesinde yer alan haberde; Fenerbahçe, Eljif Elmas için 18 milyon euro bonservisin yanısıra bonuslar karşılığı Napoli ile el sıkıştı. Eljif Elmas ise 1.5 milyon euro net maaş ve 5 yıllık kontrat için prensip anlaşmasına vardı.

Eljif Elmas Fenerbahçe'ye 180 bin Euro bedelle gelmişti. 18 milyon Euro bonservisle transfer gerçekleşirse Eljif Elmas 2 yılda 100 katı bedelle transfer olmuş olacak.

KULÜP TARİHİNİN TRANSFER REKORU

Ayrıca bonusların da katılımı ile Eljif'in bonservis bedelinin 18 milyon euroya çıkacağı ifade edildi. Bu transferin olumlu şekilde neticelenmesi durumunda Fenerbahçe kulüp tarihinin de transfer rekoru kırılacak.

Sarı-Lacivertli kulüp tarihinde bugüne kadarki en yüksek transfer geliri Mousa Sow'dan elde edildi. Senegalli oyuncu 2012'de Al Ahli'ye 16 milyon euro bedelle transfer olmuştu.

 

 

YORUMLAR 34
  • yariba 4 yıl önce Şikayet Et
    Genelde Trabzon lu kardeşlerimiz yorum yapmış galiba bu çocuk 2-3 sene sonra Avrupa nin en iyi takımlarından birine gidecek izleyin görün ben şahsen kalmasını isterdim kulübün ekonomik sıkıntısı olmasaydı çok daha yüksek bonservis getirisi olurdu
    Cevapla
  • Hector 4 yıl önce Şikayet Et
    Kafaya bak kafaya bende bu kafadan istiyorum .. Herkes mal bi siz akıllısınız. Avrupa boşa transfer yapmaz bi mantık Allah aşkına
    Cevapla
  • Yazık 4 yıl önce Şikayet Et
    düşme potasındaki bir takımın varlık gösterememiş futbolcusu para aklamak için satıldı gösterilmiş UEFA incelemeli. Eğer bu çocuk bu para ediyorsa Trabzonspor Abdulkadirle Yazıcıdan 100 milyon Euro kaldırmalı keza BJK de köşeyi dönmeli onda da baya genç var
    Cevapla
  • kılıçarslan 4 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun. bu kadar hasitlik kendine zarar klüplere birşey olmaz.
    Cevapla
  • bozkurt 4 yıl önce Şikayet Et
    brezilya filmi gibi kafdan var allah etrafındakilere yardım etsin
    Cevapla
  • yuhhh 4 yıl önce Şikayet Et
    6.bitiren
    Cevapla
  • haydaa 4 yıl önce Şikayet Et
    bu ne hased kardesim kalbe zarar dikkat et
    Cevapla
  • Acıdı mı 4 yıl önce Şikayet Et
    Ağlama bayrama az kaldı
    Cevapla
  • murat 7753 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir dolaplar dönüyor ama çıkar kokusu.35 maça çıkıp 4 gol atan topçuyu bu paraya satan Koç yılın kazığını atmış.Bu adamdan daha iyi istatistiği olan yusuf abdülkadir güven 50 mlyon eder ozaman.
    Cevapla
  • alparslan 4 yıl önce Şikayet Et
    yusuf ve abdulkadir amatör takım ve küçük takım oyuncusu. elmas fb ve makedonya milli takım oyuncusu kıyaslamak bile gülünç geliyor. elması tüm avrupa takımları talep ediyor.yusuf ve abdulkadir gibi nice oyuncular var ligimizde. ama elmas gibi parlayan yok.
    Cevapla
  • Gs1905 4 yıl önce Şikayet Et
    Vallah bir gsli olarak takdir ettim bir türk takımına bu kadar para kazandırmış yolu açık olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle